Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Πώς οι Αρχές συνέλαβαν τον γνωστό παρουσιαστή | Επιχείρησε να κλέψει κινητό στο Σύνταγμα

banner roots

Πώς οι Αρχές συνέλαβαν τον γνωστό παρουσιαστή | Επιχείρησε να κλέψει κινητό στο Σύνταγμα
02.08.2019 | 09:00

Πώς οι Αρχές συνέλαβαν τον γνωστό παρουσιαστή | Επιχείρησε να κλέψει κινητό στο Σύνταγμα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Στα χέρια της ΕΛ.ΑΣ βρίσκεται πλέον γνωστός παρουσιαστής, καθώς επιχείρησε να αρπάξει το κινητό τηλέφωνο μιας 29χρονης κοπέλας επί της λεωφόρου Βασιλίσσης Σοφίας.

Σύμφωνα με όσα έχουν γίνει μέχρι στιγμής γνωστά, ο παρουσιαστής, ηθοποιός και πρώην μοντέλο οδηγούσε τη μηχανή του μαζί με άλλο ένα άτομο. Ξαφνικά ενώ είδε την νεαρή κοπέλα να περπατά στο δρόμο, σταμάτησε δίπλα της και ο συνεπιβάτης του της πήρε το κινητό από τα χέρια.

Πώς συνέλαβαν τον παρουσιαστή και τον συνεργό του
Κόσμος που ήταν μπροστά στο περιστατικό άρχισε να φωνάζει και μάλιστα προσπάθησαν να τους σταματήσουν. Τότε οι δύο δράστες έγιναν αντιληπτοί από την ομάδα ΔΙ.ΑΣ που περιπολούσε στην περιοχή και συνελήφθησαν. Και οι δύο πέρασαν τη νύχτα της Τετάρτης (31/07) στα κρατητήρια του αστυνομικού τμήματος Ακροπόλεως, ενώ μετά από εντολή του εισαγγελέα αφέθηκαν ελεύθεροι λίγες ώρες αργότερα.

Ποιος είναι ο γνωστός παρουσιαστής
Πρόκειται για άλλοτε ζεν πρεμιέ της δεκαετίας του '90. Στο παρελθόν συμμετείχε σε τηλεοπτικές σειρές, όπως «Οι μεν και οι δεν» και η «Μαρία η άσχημη», αλλά και σε εκπομπές όπως το «Μεταξύ μας» και το «Super Star» το 2002 στο Star.

Σημειώνεται ότι ο παρουσιαστής τον τελευταίο καιρό αντιμετωπίζει σοβαρά προβλήματα υγείας. Σε παλαιότερη συνέντευξή του είχε δηλώσει πως είχε νοσηλευτεί σε 11 κέντρα απεξάρτησης ενώ επισκεπτόταν ψυχιάτρους, μέχρι που διαγνώστηκε πως έπασχε από χρόνια διπολική διαταραχή.

Πηγή: iefimerida.gr 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το