Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Στον Πειραιά το Νήσος Σάμος με 197 πρόσφυγες από Χίο και Λέσβο | Θα μεταφερθούν σε δομές φιλοξενίας

the roots web banners 06

Στον Πειραιά το Νήσος Σάμος με 197 πρόσφυγες από Χίο και Λέσβο | Θα μεταφερθούν σε δομές φιλοξενίας
04.11.2019 | 09:04

Στον Πειραιά το Νήσος Σάμος με 197 πρόσφυγες από Χίο και Λέσβο | Θα μεταφερθούν σε δομές φιλοξενίας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Στο λιμάνι του Πειραιά κατέπλευσε το πρωί το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο ΝΗΣΟΣ ΣΑΜΟΣ μεταφέροντας 46 πρόσφυγες και μετανάστες από τη Μυτιλήνη και 151 από τη Χίο.

Αναμένεται ακόμα ένα πλοίο με πρόσφυγες

Στις 08:05 αναμένεται να καταπλεύσει στο λιμάνι του Πειραιά και το επιβατηγό οχηματαγωγό πλοίο BLUE STAR 2 μεταφέροντας 25 πρόσφυγες και μετανάστες από την Κω και 62 από τη Λέρο.

 

Οι μετανάστες και πρόσφυγες και στις δύο περιπτώσεις αναμένεται να επιβιβαστούν σε λεωφορεία με προορισμό δομές φιλοξενίας της χώρας. Παράλληλα λίγο πριν τα μεσάνυχτα έφτασε στον Πειραιά το πλοίο που μετέφερε μετανάστες από τη Σάμο, με σκοπό να επανατοποθετηθούν σε hotspots της ενδοχώρας.

Πηγή: iefimerida.gr

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel