Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Τέλη κυκλοφορία: Με τον μηνά και… 1-2 μήνες δώρο από την Εφορία!
Τέλη κυκλοφορία: Με τον μηνά και… 1-2 μήνες δώρο από την Εφορία!
03.07.2020 | 09:16

Τέλη κυκλοφορία: Με τον μηνά και… 1-2 μήνες δώρο από την Εφορία!

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Τι αλλάζει για όσους θέλουν να θέσουν ξανά σε κίνηση τα ΙΧ - Παγίδες και παραδείγματα

Έως και 50% φθηνότερα σε σχέση με πέρυσι, θα κοστίσει σε χιλιάδες ιδιοκτήτες ΙΧ να πάρουν πίσω ξανά τις πινακίδες για το καλοκαίρι ή μέχρι και τέλος της χρονιάς. Για πρώτη φορά, οι ενδιαφερόμενοι θα πληρώσουν μόνο για τα τέλη κυκλοφορίας που πραγματικά αναλογούν στους μήνες χρήσης του οχήματος.

Μετά από μήνες αναμονής και αμέσως μόλις ψηφίστηκε την περασμένη Τρίτη ο ν.4701/2020, εκδόθηκε απόφαση του διοικητού της ΑΑΔΕ κ. Γιώργου Πιτσιλή που ενεργοποιεί από σήμερα ουσιαστικά το μέτρο της εθελουσίας άρσης ακινησίας των ΙΧ. Πλέον οι εφορίες καθίστανται ενήμερες για το μέτρο και στο εξής δεν θα χρεώνονται 1 μήνα επιπλέον για 1 μήνα άρσης ακινησίας, ούτε έξτρα τέλη 2 μηνών για 6 μήνες χρήσης του αυτοκινήτου ή της μοτοσυκλέτας τους.

Η νέα διάταξη, όπως την είχε αποκαλύψει προ μηνός ήδη το newmoney.gr, έρχεται να διευκολύνει πολλαπλώς τους ιδιοκτήτες που αναγκάστηκαν για λόγους οικονομικής αδυναμίας και για να αποφύγουν την υπερφορολόγηση, να παραδώσουν πινακίδες στην εφορία.

Πηγή: protothema.gr

Μοιραστείτε το

e learning400x400

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018