Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Οικογενειακό επίδομα 2013 με sms! Τα ποσά

banner roots

Οικογενειακό επίδομα 2013 με sms! Τα ποσά
13.08.2013 | 12:19

Οικογενειακό επίδομα 2013 με sms! Τα ποσά

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Ειδοποίηση μέσω SMS στο κινητό τους τηλέφωνο (αν το έχουν αναγράψει στη φορολογική τους δήλωση) θα λαμβάνουν από το τέλος Αυγούστου οι γονείς με ένα, δύο, τρία και τέσσερα παιδιά για να πάρουν τα χρήματα που τους αναλογούν από το επίδομα τέκνων, εφόσον πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια και δεν έχουν υποβάλει μαζί ή και μετά τη δήλωσή τους στην εφορία το ειδικό έντυπο Α21!

Στα αζήτητα από το επίδομα τέκνων είναι αυτή τη στιγμή 692 εκατ. ευρώ, καθώς από τα 755 εκατ. ευρώ που προβλέφθηκαν φέτος έχουν πληρωθεί μόλις τα 63 εκατ. ευρώ (8.2% του συνολικού εγκριθέντος ποσού)!

Η διαδικασία ειδοποίησης των δικαιούχων μέσω SMS θα εφαρμοστεί, όπως αποκαλύπτει σήμερα ο "Ελεύθερος Τύπος" με τη λήξη των προθεσμιών για την υποβολή των φορολογικών δηλώσεων, ώστε στη συνέχεια και όσο θα προχωρά η εκκαθάριση των δηλώσεων να ειδοποιούνται για να υποβάλουν το ειδικό έντυπο Α21 φορολογούμενοι οι οποίοι μπορεί να πληρούν τα εισοδηματικά κριτήρια, αλλά για διάφορους λόγους δεν υπέβαλαν το εντυπο για να πάρουν το επίδομα που δικαιούνται.

Πηγή: ipaideia.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel