Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Μήνυση σε ελεγκτή και οδηγό για το θάνατο του άτυχου Θανάση

banner roots

Μήνυση σε ελεγκτή και οδηγό για το θάνατο του άτυχου Θανάση
19.08.2013 | 08:49

Μήνυση σε ελεγκτή και οδηγό για το θάνατο του άτυχου Θανάση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Μήνυση για ανθρωποκτονία με ενδεχόμενο δόλο σε βάρος του ελεγκτή και του οδηγού του τρόλεϊ κατέθεσε η οικογένεια του άτυχου 19χρονου, που σκοτώθηκε κατά τον έλεγχο εισιτηρίων στο Περιστέρι. 

Η απόφαση της οικογένειας έρχεται λίγες ώρες μετά το πόρισμα των ιατροδικαστών, το οποίο έκανε λόγο για κρανιοεγκεφαλική κάκωση στο πίσω μέρος του κεφαλιού του νεαρού Θανάση, γεγονός που υποδεικνύει ότι το παιδί έπεσε με την πλάτη.

Ο πατέρας του παιδιού, μιλώντας στο δελτίο ειδήσεων του Mega, εμμένει στην άποψη της οικογένειας ότι ο 19χρονος δεν έπεσε μόνος του αλλά σπρώχθηκε από το τρόλεϊ, ενώ σημαντικά ερωτήματα εγείρει η μαρτυρία τουπραγματογνώμονα της οικογένειας:

«Ο Θανάσης ήταν αδύνατο να πάτησε το μπουτόν και ταυτόχρονα να πήδηξε έξω από το τρόλεϊ, καθώς το πάτημα του μπουτόν κινδύνου απαιτεί τρομακτική δύναμη. Θα έπρεπε με το ένα χέρι να πατάει με δύναμη το μπουτόν παρατεταμένα και ταυτόχρονα με το άλλο χέρι να ανοίγει την δίφυλλη πόρτα του τρόλεϊ, πράγμα αδύνατον».

Τέλος, η οικογένεια έχει ζητήσει να γίνει δακτυλοσκόπηση στο μπουτόν ώστε να διαπιστωθεί αν όντως ο 19χρονος πάτησε το μπουτόν και άνοιξε μόνος του την πόρτα του τρόλεϊ.

 
Πηγή: Nooz.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το