Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Την Τετάρτη θα κάνει το εμβόλιο ο Δ. Κουτσούμπας

banner roots

Την Τετάρτη θα κάνει το εμβόλιο ο Δ. Κουτσούμπας
27.12.2020 | 20:08

Την Τετάρτη θα κάνει το εμβόλιο ο Δ. Κουτσούμπας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Την Τετάρτη στις 30 Δεκεμβρίου θα κάνει το εμβόλιο ο γραμματέας του ΚΚΕ Δημήτρης Κουτσούμπας, ο οποίος σε δήλωσή του ανέφερε ότι με το προσωπικό παράδειγμα θέλει να στείλει με τη δική του σειρά το μήνυμα της αναγκαιότητας του μαζικού εμβολιασμού.

Μακρόχρονη διαδικασία

Ωστόσο ο κ. Κουτσούμπας ασκεί κριτική στην κυβέρνηση ότι αποφεύγει συστηματικά και συνειδητά να θωρακίσει το δημόσιο σύστημα υγείας. Όπως αναφέρει ο γραμματέας του ΚΚΕ  «ο εμβολιασμός θα είναι μια μακρόχρονη διαδικασία, εξαιτίας και του μικρού αριθμού των δόσεων. Αν, συνεπώς, δεν ληφθούν τα αναγκαία μέτρα και η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται και η σωστή προετοιμασία για τον εμβολιασμό υπονομεύεται».

Αναλυτικά η δήλωση του Δημήτρη Κουτσούμπα έχει ως εξής:

Αγνοεί συστηματικά και συνειδητά

«Με το προσωπικό παράδειγμα θέλουμε να στείλουμε το μήνυμα της αναγκαιότητας του μαζικού εμβολιασμού.

Το σημαντικότερο, όμως, αυτή τη στιγμή είναι το μήνυμα της θωράκισης του δημόσιου συστήματος Υγείας και της λήψης των αναγκαίων μέτρων προστασίας, μήνυμα το οποίο η κυβέρνηση συστηματικά και συνειδητά αγνοεί.

Ο εμβολιασμός θα είναι μια μακρόχρονη διαδικασία, εξαιτίας και του μικρού αριθμού των δόσεων. Αν, συνεπώς, δεν ληφθούν τα αναγκαία μέτρα και η πανδημία δεν αντιμετωπίζεται και η σωστή προετοιμασία για τον εμβολιασμό υπονομεύεται».

 

Πηγή: tanea.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το