Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>18 νέοι φάκελοι του ΣΕΗ στην Εισαγγελία, καταγγελίες για 3 κακουργήματα

banner roots

18 νέοι φάκελοι του ΣΕΗ στην Εισαγγελία, καταγγελίες για 3 κακουργήματα
03.03.2021 | 09:22

18 νέοι φάκελοι του ΣΕΗ στην Εισαγγελία, καταγγελίες για 3 κακουργήματα

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Τα νέα στοιχεία που κατέθεσε το Σωματείο Ελλήνων Ηθοποιών (ΣΕΗ) για υποθέσεις σεξουαλικής κακοποίησης ή παρενόχλησης, εξετάζει η εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών.

Χθες ο Πασχάλης Τσαρούχας παρέδωσε φάκελο με 18 νέες καταγγελίες, ανάμεσα στις οποίες βρίσκονται καταγγελίες σε βαθμό κακουργήματος για τρεις ηθοποιούς που έχουν απασχολήσει τον τελευταίο καιρό τη δημοσιότητα.

Το επόμενο βήμα είναι να εξεταστεί ποια από τα αδικήματα αυτά έχουν παραγραφεί. Για όσα δεν έχουν παραγραφεί οι εισαγγελείς θα καλέσουν τους ηθοποιούς που έκαναν τις καταγγελίες κατά συναδέλφων τους προκειμένου να καταθέσουν για να αποφασίσουν αν θα προχωρήσουν σε άσκηση ποινικών διώξεων.

Τις επόμενες ώρες θα πρέπει να αναμένονται εξελίξεις και για την υπόθεση του ηθοποιού που καταγγέλθηκε από τον Δ. Ανθη για βιασμό.

Ήδη μάλιστα στο πλαίσιο της προανάκρισης ο καταγγελλόμενος ηθοποιός έχει δώσει ανωμοτί κατάθεση, κατά την οποία αρνήθηκε το αδίκημα του βιασμού που του αποδίδεται και έκανε λόγο για συναινετική σεξουαλική πράξη με τον μηνυτή.

Την ίδια ώρα στα χέρια των εισαγγελέων υπάρχουν και άλλοι φάκελοι που περιέχουν καταγγελίες σε βαθμό πλημμελήματος οι οποίες επίσης θα ερευνηθούν.

Πηγή: iefimerida.gr

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το