Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Νέα Σμύρνη: Σήμερα στο αυτόφωρο ο 22χρονος επιδειξίας | Συνδέεται και με απόπειρες βιασμού;

banner roots

Νέα Σμύρνη: Σήμερα στο αυτόφωρο ο 22χρονος επιδειξίας | Συνδέεται και με απόπειρες βιασμού;
10.05.2021 | 09:28

Νέα Σμύρνη: Σήμερα στο αυτόφωρο ο 22χρονος επιδειξίας | Συνδέεται και με απόπειρες βιασμού;

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Των Δημήτρη Πώποτα, Άριας Καλύβα

Το εύρος της δράσης του 22χρονου επιδειξία της Νέας Σμύρνης προσπαθούν να προσδιορίσουν οι αναλυτές της Ασφάλειας μέσα από καταγγελίες, μαρτυρίες αλλά και από τα δεδομένα που υπάρχουν στο κινητό και τον φορητό υπολογιστή του.

Οι πληροφορίες αναφέρουν ότι οι εκτιμήσεις των ειδικών κάνουν λόγο για περισσότερα και σοβαρότερα συμβάντα στα οποία έχει εμπλακεί, που έχουν να κάνουν ακόμη και με απόπειρες βιασμών. Κομβικό σημείο αποτελούν όλα όσα θα εξελιχθούν σήμερα στο Αυτόφωρο, όπου οδηγείται ο νεαρός φοιτητής της σχολής Μηχανολόγων - Μηχανικών των ΤΕΙ και αν φυσικά προστεθούν και νέες κατηγορίες πέραν της προσβολής γενετήσιας αξιοπρέπειας κατά συρροή και σχηματιστεί και νέα δικογραφία.

Και αυτό γιατί φέρεται να υπάρχουν και άλλες καταγγελίες, που κάνουν λόγο για βίαιες επιθέσεις του 22χρονου εναντίον νεαρών γυναικών, που επισύρουν κατηγορίες κακουργηματικού χαρακτήρα όπως της απόπειρας βιασμού.

Οι πληροφορίες μιλούν για καταγγελία του περασμένου Αυγούστου μιας 22χρονης γυναίκας, ότι ένας νεαρός άνδρας που προσομοιάζει με τον συλληφθέντα, της επιτέθηκε έξω απο την πολυκατοικια της, την έπιασε απο τον λαιμό και προσπάθησε να της βγάλει το σορτσάκι. Η καταγγελία αυτή υπάρχει στην Αστυνομια, όμως αυτό που προσπαθούν να διαπιστώσουν οι αξιωματικοί της Ασφάλειας είναι αν πρόκειται για το ίδιο πρόσωπο.

Παράλληλα, υπάρχουν και καταγγελίες που εξετάζονται για επιθέσεις, μέσα σε ασανσέρ πολυκατοικιών στον Νέο Κόσμο σε γυναίκες, που έχουν να κάνουν με ανάρμοστες προσεγγίσεις και βίαια συμβάντα, ενώ οι αστυνομικοί γυρίζουν τουλάχιστον δύο χρόνια πίσω και ανασύρουν υποθέσεις περίεργες απο την περιοχή του κέντρου, της Νέας Σμύρνης, της Ακρόπολης και του Αγίου Δημητρίου.

22xronos

22xronos_2

 

Πηγή: protothema.gr

 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel