Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε τη μητέρα του για να την ξυπνήσει | Τι δήλωσε ο αστυνομικός που το είχε αγκαλιά

banner roots

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε τη μητέρα του για να την ξυπνήσει | Τι δήλωσε ο αστυνομικός που το είχε αγκαλιά
13.05.2021 | 09:25

Εγκλημα στα Γλυκά Νερά: Το μωρό σκουντούσε τη μητέρα του για να την ξυπνήσει | Τι δήλωσε ο αστυνομικός που το είχε αγκαλιά

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Ολοένα και περισσότερες λεπτομέρειες βγαίνουν στην επιφάνεια για το φρικτό έγκλημα στα Γλυκά Νερά.

Οι έρευνες της ΕΛ.ΑΣ εστιάζονται πλέον στα τυχόν λάθη που έκαναν οι δολοφόνοι της 20χρονης Καρολάιν, καθώς και στο δρόμο διαφυγής που ακολούθησαν, ελέγχοντας εξονυχιστικά τις διαθέσιμες λίστες υπόπτων.
 
Για το ειδεχθές έγκλημα στα Γλυκά Νερά μίλησε στην εκπομπή «Καλημέρα Ελλάδα» του ΑΝΤ1, ο Γιώργος Καλλιακμάνης, πρόεδρος της Ένωσης Αστυνομικών Υπαλλήλων Νοτιοανατολικής Αττικής. Ο κ. Καλλιακμάνης κλήθηκε αρχικά να σχολιάσει την καθηλωτική φωτογραφία με τον αστυνομικό που είχε στην αγκαλιά του το βρέφος της οικογένειας.
 
Ο συνδικαλιστής της ΕΛ.ΑΣ υποστήριξε ότι η φωτογραφία αυτή δείχνει το πραγματικό πρόσωπο της αστυνομίας. Οπως εξήγησε ο κ. Καλλιακμάνης, ο συγκεκριμένος αστυνομικός είναι και ο ίδιος πατέρας ενός παιδιού και σε επικοινωνία που είχε μαζί του τού δήλωσε ότι ήταν συγκλονισμένος απ’ όσα αντίκρισε μέσα στο σπίτι.
 
 
 
Το βρέφος σκουντούσε τη νεκρή του μητέρα
Ο αστυνομικός είπε στον Γιώργο Καλλιακμάνη ότι ο σύζυγος ήταν δεμένος, ενώ το μωρό δεν έκλαιγε, καθόταν δίπλα στη νεκρή του μητέρα και τη σκουντούσε.
 
«Πιθανόν η μητέρα να είδε χαρακτηριστικά των δραστών», και γι΄ αυτό την σκότωσαν,  δήλωσε ο κ. Καλλιακμάνης και πρόσθεσε ότι θεωρεί «αδύνατον να μην έχει βρεθεί DNA των δραστών, ήταν εκεί 30 λεπτά, δεν γίνεται να ήταν αποστειρωμένοι». Μεταξύ άλλων, ο αστυνομικός που μπήκε στο σπίτι είπε στον Γιώργο Καλλιακμάνη ότι ο πατέρας έχανε σε κάποια χρονικά σημεία τις αισθήσεις του.
 
Γλυκά Νερά: Η ΕΛ.ΑΣ. ψάχνει τα λάθη των κακοποιών
Την ίδια στιγμή συνεχίζονται με αμείωτο ρυθμό οι έρευνες της ΕΛΑΣ με τους αστυνομικούς να επιχειρούν να εντοπίσουν τα λάθη που πιθανόν έκαναν οι δράστες και τα οποία θα οδηγήσουν στη σύλληψή τους. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει όλα τα ευρήματα που εντοπίστηκαν στο σπίτι.
 
 
Η Αστυνομία έχει συγκεντρώσει εργαστηριακά ευρήματα από τα ρούχα της 20χρονης και του συζύγου από διάφορους χώρους της μεζονέτας, αλλά και οπτικό υλικό από κάμερες ασφαλείας στην ευρύτερη περιοχή, προκειμένου να διαπιστώσει το δρομολόγιο των δραστών. Υπενθυμίζεται ότι οι κακοποιοί πριν να εισβάλουν στο σπίτι φρόντισαν να καταστρέψουν μια εξωτερική κάμερα, αλλά και μια εσωτερική που είχε τοποθετήσει το ζευγάρι για να βλέπει το μωρό του.
 
Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την εκτίμηση των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛΑΣ, είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν και έχουν αφήσει αποτυπώματα και DNA στο σπίτι, όπου παρέμειναν πολλή ώρα, προκειμένου να βρουν το μεγάλο χρηματικό ποσό, που πίστευαν -μετά από σχετική πληροφόρησή τους- ότι είχαν η άτυχη κοπέλα και ο 32χρονος σύζυγός της.
 
Ο σύζυγος της Καρολάιν έδωσε νέα κατάθεση χθες στις αρχές, σύμφωνα με τον ΣΚΑΪ. Οπως είπε, οι τρεις δράστες εισέβαλαν στο σπίτι γύρω στις 5:30, ενώ, αφού έδεσαν τον ίδιο, έδεσαν και την 20χρονη. Σύμφωνα με την κατάθεσή του, από τη στιγμή που σταμάτησε να ακούει τη σύζυγό του, εκτίμησε ότι πέρασε ακόμη μισή ώρα μέχρι να φύγουν οι δράστες. Όταν κατάλαβε ότι διέφυγαν, χρειάστηκε ακόμα μισή ώρα μέχρι να πιάσει το κινητό του και να το ενεργοποιήσει.
 
 
Οι αστυνομικοί που ερευνούν την υπόθεση προέβησαν χθες και σε αναπαράσταση του φονικού, παρουσία του 33χρονου. Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με όσα φέρεται να είπε ο σύζυγος, οι κακοποιοί ήταν τρεις, οι δύο σχετικά ψηλοί φορούσαν κουκούλες full face, ενώ ο πιο κοντός περιλαίμιο μοτοσικλετιστή. Μιλούσαν καλά ελληνικά, ενώ ο τρίτος μία ξένη γλώσσα που δεν μπορούσε να αναγνωρίσει.
 
Πού στρέφονται οι έρευνες
Οι τρεις δράστες, σύμφωνα με την εκτίμηση των έμπειρων αξιωματικών της ΕΛ.ΑΣ., είναι πιθανότατα σεσημασμένοι με πλούσιο ποινικό παρελθόν. Δύο ομάδες αστυνομικών του Τμήματος Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών «ξεσκονίζουν» φακέλους ποινικών που έχουν αποφυλακιστεί, κυρίως το τελευταίο διάστημα, και εκτιμούν ότι τα λάθη που έκαναν οι αδίστακτοι κακοποιοί θα τους οδηγήσουν στον εντοπισμό και τη σύλληψή τους.
 
Στη «λίστα» που έχει σχηματιστεί, οι περίπου 100 ύποπτοι, ερευνώνται για να διαπιστωθεί αν κάποιοι από αυτούς έχουν σχέση με την ληστεία. Στο μικροσκόπιο έχουν μπει πάνω από 15 καταθέσεις και τρία βίντεο που δείχνουν ύποπτα οχήματα και πεζούς.
 
Τα κλιμάκια των Τμημάτων Ανθρωποκτονιών και Διαρρηκτών εξετάζουν βίντεο από κάμερες ασφαλείας, που έχουν εντοπίσει ύποπτα οχήματα τα ξημερώματα της Τρίτης. Η ΕΛ.ΑΣ. προσπαθεί να καταλάβει εάν τα μέλη της συμμορίας κινήθηκαν ή όχι προς την έξοδο της Αττικής Οδού, με κατεύθυνση προς τη δυτική Αττική, ώστε μπορέσουν να κλείσουν τον κύκλο των υπόπτων. Αν επιβεβαιωθεί κάτι τέτοιο, οι αξιωματικοί της ΕΛ.ΑΣ. θα επικεντρωθούν στις σκληρές ομάδες ληστών της συγκεκριμένης περιοχής.
 
Σοκαριστική η ιατροδικαστική εξέταση
Σοκαριστικό είναι το αποτέλεσμα της ιατροδικαστικής έκθεσης στη σορό της άτυχης 20χρονης. Σύμφωνα με πληροφορίες, ο ιατροδικαστής διαπίστωσε ότι η Καρολάιν έχασε τη ζωή της από ασφυξία. Συγκεκριμένα, η 20χρονη κοπέλα φέρεται να έχασε τη ζωή της εξαιτίας απόφραξης των αεροφόρων οδών, συνεπεία ασφυξίας.
 
Ο δολοφόνος της 20χρονης μητέρας της έκλεισε το στόμα με κομμάτια από ύφασμα και την παλάμη των χεριών του, όμως, όπως διαπιστώνεται, ο δράστης με τα δάχτυλά του, τον αντίχειρα και τον δείκτη έφραξε και τη μύτη της. Το αποτέλεσμα ήταν η κοπέλα να μην μπορεί να αναπνεύσει, με αποτέλεσμα να επέλθει ο πλέον βίαιος ασφυκτικός θάνατος.
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel