Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Χαλκιδική: 14χρονος κατέρρευσε στα Μουδανιά την ώρα που έκανε προπόνηση

banner roots

Χαλκιδική: 14χρονος κατέρρευσε στα Μουδανιά την ώρα που έκανε προπόνηση
15.06.2021 | 09:23

Χαλκιδική: 14χρονος κατέρρευσε στα Μουδανιά την ώρα που έκανε προπόνηση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Διασωληνωμένος στη ΜΕΘ Παίδων του Ιπποκράτειου Νοσοκομείου Θεσσαλονίκης νοσηλεύεται ένας 14χρονος ο οποίος έχασε τις αισθήσεις του κατά τη διάρκεια της προπόνησης της ομάδας του σε γήπεδο στα Μουδανιά Χαλκιδικής.

Σύμφωνα με την τοπική ιστοσελίδα xalkidikipolitiki.com το περιστατικό εκτυλίχθηκε την Πέμπτη (10/06), κατά τη διάρκεια της προπόνησης της Ακαδημίας του ποδοσφαιρικού τμήματος του Π.Ο Μουδανιών.
 
Η κινητοποίηση όσων βρίσκονταν στο σημείο ήταν άμεση ενώ έγιναν προσπάθειες για να επανέλθει ο 14χρονος. Μάλιστα οι γνώσεις που είχαν οι προπονητές πάνω σε θέματα άμεσης βοήθειας και κινητοποίηση γιατρών που είτε κλήθηκαν είτε ήταν παρών συνέβαλαν στο να επανέλθει το παιδί.
 
«Ο μικρός ποδοσφαιριστής έχασε τις αισθήσεις του και έπεσε στο γήπεδο. Ευτυχώς που ήμασταν εκεί. Χάσαμε το φως μας αλλά εκεί δεν σκέφτεσαι τίποτα παρά να βοηθήσεις όπως μπορείς. Άπαντες κινηθήκαμε άμεσα και σε χρόνο μηδέν είχαμε απινιδωτή, γιατρό αλλά και εμείς που γνωρίζουμε πρώτες βοήθειες επαναφέραμε το παιδί», ανέφεραν άνθρωποι της ακαδημίας μιλώντας στην τοπική ιστοσελίδα.
 
Πηγή: iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel