Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Στο κέντρο Υγείας Νάξου ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς | Εκανε απόπειρα αυτοκτονίας

banner roots

Στο κέντρο Υγείας Νάξου ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς | Εκανε απόπειρα αυτοκτονίας
22.07.2021 | 08:35

Στο κέντρο Υγείας Νάξου ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς | Εκανε απόπειρα αυτοκτονίας

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Στο κέντρο υγείας της Νάξου μεταφέρθηκε εσπευσμένα το βράδυ της Τετάρτης ο δολοφόνος της Γαρυφαλλιάς.

Σύμφωνα με το Mega, o 30χρονος καθ' ομολογία δράστης της δολοφονίας της 26χρονης Γαρυφαλλιάς στη Φολέγανδρο, χθες γύρω στις 18:00 το απόγευμα, αποπειράθηκε να αυτοκτονήσει χρησιμοποιώντας ένα σεντόνι στο κελί του, στα κρατητήρια Νάξου. Άμεσα, μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νάξου, όπου νοσηλεύεται φρουρούμενος και απομονωμένος.
 
Οι πληροφορίες αρχικά για τον λόγο που μεταφέρθηκε στο κέντρο Υγείας Νάξου ήταν συγκεχυμένες, και αφορούσαν σε δύο σενάρια: είτε για απόπειρα αυτοκτονίας είτε για επιληπτική κρίση.
 
Οι συνήγοροι υπεράσπισης του 30χρονου έφτασαν και αυτοί νωρίς το πρωί στο κέντρο υγείας Νάξου, προκειμένου να ενημερωθούν για την κατάσταση.
 
 
Σημειώνεται ότι ο 30χρονος καθ’ ομολογία δολοφόνος είχε λάβει 48ωρη προθεσμία για να απολογηθεί σήμερα, αυτό ωστόσο θα κριθεί τώρα από την άποψη των γιατρών του κέντρου Υγείας.
 
Σύμφωνα με πληροφορίες, ο συνήγορος του αναμένεται να ζητήσει ιατρική πραγματογνωμοσύνη καθώς υποστήριξε ότι υπάρχει ιστορικό διάγνωσης ψυχικής ασθένειας για την οποία ο πελάτης του λάμβανε αγωγή την οποία είχε πλέον διακόψει. Σε δηλώσεις του υποστήριξε μάλιστα ότι ο δράστης «έχει σοβαρό υπόβαθρο ψυχοπαθητικής βλάβης.
 
Από την πλευρά του ο δικηγόρος της οικογένειας της άτυχης Γαρυφαλλιάς, Αλέξης Κούγιας, αντέδρασε έντονα στις δηλώσεις του συνηγόρου υπεράσπισης του δράστη αφήνοντας αιχμές εναντίον του. «Έχουμε έναν συνειδητοποιημένο δράστη με έναν δικηγόρο ο οποίος μην έχοντας εμπειρία πάνω σε τέτοιες υποθέσεις “αγκαλιάζει” το άρθρο του ποινικού κώδικα περί ακαταλογίστου, που σημαίνει ότι ο άνθρωπος αυτός θα καταδικαστεί αλλά δεν θα εκτίσει την ποινή του στις φυλακές, θα πάει σε ένα ψυχιατρείο όπου πλέον οι γιατροί θα αποφασίσουν ποια θα είναι η τύχη του», δήλωσε χθες ο κ. Κούγιας.
 
Παράλληλα, σε ανακοίνωσή το δικηγορικό γραφείο του Αλέξη Κούγια έκανε λόγο για «παράνομη και αντιδεοντολογική προσπάθεια μετατροπής ενός επικίνδυνου ανθρώπου σε δήθεν θύμα μη ορθής αντιμετωπίσεως μιας δήθεν ψυχικής παθήσεώς του».
 
Δολοφονία στη Φολέγανδρο: Εν αναμονή της ιατροδικαστικής έκθεσης
Στο μεταξύ αναμένεται η ιατροδικαστική έκθεση η οποία θα ρίξει φως στα ακριβή αίτια του θανάτου της Γαρυφαλλιάς. Την ίδια στιγμή ωστόσο, πληροφορίες από την αστυνομική έρευνα για την υπόθεση αναφέρουν πως το θύμα, πριν βρεθεί στο κενό, σπρωγμένη από τον 30χρονο, όπως ο ίδιος ομολόγησε, δέχθηκε χτυπήματα στο πρόσωπο.
 
 
Οι εν λόγω αστυνομικοί -και λιμενικοί- υποστηρίζουν ότι είδαν περίεργους μώλωπες στο πρόσωπο της Γαρυφαλλιάς, και συγκεκριμένα ένα χτύπημα κοντά στο μάτι, συμπεραίνοντας ότι ο δράστης πιθανότατα τη χτύπησε προτού την πετάξει στα βράχια. Σύμφωνα άλλωστε με όσα είχε δηλώσει η εκπρόσωπος της ΕΛ.ΑΣ., Άννα Ευθυμίου, ο δολοφόνος υποστήριξε ότι τσακώθηκε με τη Γαρυφαλλιά, με συνέπεια να βγει το ΙΧ εκτός πορείας. «Στη συνέχεια την έσπρωξε προς τη θάλασσα», είπε ο ίδιος στην ομολογία του.
 
Η εκδοχή των αστυνομικών που είδαν τη σορό της κοπέλας αφήνει ανοικτό το ενδεχόμενο να προηγήθηκε ξυλοδαρμός.
 
Σε κάθε περίπτωση, ο ιατροδικαστής είναι εκείνος που με βάση τα στοιχεία που θα συγκεντρώσει θα τεκμηριώσει από τι προήλθαν οι μώλωπες στο σώμα της άτυχης 26χρονης.
 
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel