Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Το νέο λογότυπο της ΝΕΡΙΤ
Το νέο λογότυπο της ΝΕΡΙΤ
13.11.2013 | 09:06

Το νέο λογότυπο της ΝΕΡΙΤ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Το νέο λογότυπο της ΝΕΡΙΤ αποκαλύφθηκε από το αρμόδιο Εποπτικό Συμβούλιο του υπό σύσταση φορέα, στο πλαίσιο της διαβούλευσης.

Βασικό χαρακτηριστικό του σήματος είναι ο γαλάζιος κύκλος με το αρχικό γράμμα «ν» σε  φόντο κίτρινο.

Η ανοιχτή δημόσια διαβούλευση για την διαμόρφωση της φυσιογνωμίας της ΝΕΡΙΤ συνεχίζεται μέχρι την Παρασκευή 22 Νοεμβρίου μέσα από την ιστοσελίδαwww.opengov.gr/consultations/?p=1744.

Σύμφωνα με τη σχετική ανακοίνωση, η διαδικασία συνιστά το πρώτο βήμα προς μια δημόσια ραδιοτηλεόραση ανοιχτή στην κοινωνία των πολιτών, δεδομένου ότι οι σκοποί και οι προτεραιότητες που θα διαμορφωθούν θα αποτελέσουν τη βάση πάνω στην οποία θα οργανωθεί και θα αξιολογείται διαρκώς η λειτουργία της δημόσιας ραδιοτηλεόρασης.

Μέχρι στιγμής έχουν γίνει 217 σχόλια πολιτών, με προτάσεις, παρατηρήσεις και ιδέες σχετικά με τη δόμηση της νέας δημόσιας ραδιοτηλεόρασης. 

Μέσα από αυτή τη διαδικασία, καλείται κάθε πολίτης να συμβάλει στην εξειδίκευση των σκοπών των τηλεοπτικών, ραδιοφωνικών και διαδικτυακών μέσων της ΝΕΡΙΤ.

 

Πηγή: Nooz.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018