Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Εξέπεμψαν μέσα από το Πολυτεχνείο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

banner roots

Εξέπεμψαν μέσα από το Πολυτεχνείο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ
16.11.2013 | 07:35

Εξέπεμψαν μέσα από το Πολυτεχνείο οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Ελλάδα

Ραδιοφωνική εκπομπή εξέπεμψαν οι εργαζόμενοι της ΕΡΤ από τις 8 έως τις 9 το βράδυ της Παρασκευής μέσα από το Πολυτεχνείο. Το Σάββατο προγραμματίζουν εκπομπή εννέα ωρών, από τις 12 έως τις 9. Ακούστε εδώ.



«Αυτό που ακούτε είναι η ελεύθερη φωνή των εργαζομένων της ΕΡΤ, η φωνή ελεύθερης ραδιοφωνίας, η φωνή της ΕΡΑ» αναφέρθηκε στην εκπομπή.

Όπως σημείωσε ο εκφωνητής, η εκπομπή του προγράμματος γίνεται με τη χρήση ιδίων μέσων, και ειδικότερα δύο απλούς υπολογιστές, καθώς και τη βοήθεια που πρόσφεραν στους εργαζόμενους της ΕΡΤ, οι 9 φοιτητικοί σύλλογοι και ο σύλλογος των διοικητικών υπαλλήλων του Πολυτεχνείου.

Ο πρόεδρος της ΠΟΣΠΕΡΤ Π.Καλφαγιάννης δήλωσε ότι η εκπομπή προγράμματος θα γίνει και τις τρεις μέρες των εκδηλώσεων για τον εορτασμό του Πολυτεχνείου.

«Συνεχίζουμε τον αγώνα και θα εκπέμψουμε από το Πολυτεχνείο, μέσω διαδικτύου, στο www.ertopen.com με τη βοήθεια μόνο των φοιτητών και των εργαζομένων στο ΕΜΠ, παρά την εμμονή της Πρυτανείας να μη συγκαλεί την Επιτροπή Εορτασμού του Πολυτεχνείου εχθές, ώστε να μην διαφανεί η ομόθυμη θέληση όλων όσων απαρτίζουν αυτή την επιτροπή πλην της Πρυτανείας», τόνιζε νωρίτερα σε ανακοίνωσή της η ΠΟΣΠΕΡΤ.

Στην ίδια ανακοίνωση η Ένωση, μεταξύ άλλων, καταγγέλλει «τις απειλές για εισβολή στο ΕΜΠ αν εκπέμψει η ΕΡΤ από τον χώρο του Πολυτεχνείου».

 

Πηγή: in.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel