Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>ΣΥΡΙΖΑ: Το θέμα Τατσόπουλου έχει κλείσει

banner roots

ΣΥΡΙΖΑ: Το θέμα Τατσόπουλου έχει κλείσει
22.11.2013 | 08:22

ΣΥΡΙΖΑ: Το θέμα Τατσόπουλου έχει κλείσει

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Το Προεδρείο της Κοινοβουλευτικής Ομάδας του ΣΥΡΙΖΑ κατά τη σημερινή συνεδρίασή του κατέληξε στη θέση ότι «το θέμα Τατσόπουλου έχει κλείσει» και υπό το πρίσμα αυτό, δεν θα δώσει συνέχεια.

Την ενημέρωση του Προεδρείου (Λαφαζάνης, Βούτσης, Κουρουμπλής, Παπαδημούλης) έκανε ο διευθυντής της Κοινοβουλευτικής Ομάδας Κώστας Αθανασίου, ο οποίος είχε παραστεί και στη χθεσινή συνεδρίαση τη Πολιτικής Γραμματείας του ΣΥΡΙΖΑ, στη διάρκεια της οποίας συζητήθηκε η στάση του βουλευτή Πέτρου Τατσόπουλου.

Σύμφωνα με πληροφορίες, τόσο το Προεδρείο της ΚΟ, όσο και γενικότερα τα στελέχη του ΣΥΡΙΖΑ, δεν προτίθενται να δώσουν συνέχεια στο θέμα αυτό, θεωρώντας ότι για το κόμμα η «υπόθεση Τατσόπουλου» έκλεισε, στη συνεδρίαση της ΚΟ και κατά τη συνεδρίαση άφησαν να εννοηθεί ότι από εδώ και στο εξής, ο ίδιος ο βουλευτής πρέπει να εξετάσει την περαιτέρω στάση του.

Στο μεταξύ, η Κοινοβουλευτική Ομάδα του ΣΥΡΙΖΑ, αλλά και σειρά στελεχών, έχουν ολοκληρώσει, σύμφωνα με έγκυρες πηγές, την προεργασία του απαιτείται για τη σύνταξη του φακέλου σχετικά με την κατάθεση της πρότασης για τη σύσταση εξεταστικής επιτροπής για την υπόθεση των υποβρυχίων.

Η πρόταση αναμένεται να κατατεθεί στη Βουλή την προσεχή Δευτέρα ή Τρίτη.

Νωρίτερα σε ραδιοφωνική εκπομπή (Βήμα Fm) o κ. Τατσόπουλος είχε αποκλείσει το ενδεχόμενο να παραιτηθεί:

«Όχι. Δεν σκέφτομαι να παραιτηθώ, διότι δεν έχω αποστεί από τον ΣΥΡΙΖΑ που προσέγγισα τον Ιανουάριο του 2012. Και επειδή με κατηγορούν πολλές φορές για οπορτουνισμό και καιροσκοπισμό, πρέπει να σας πω ότι είχα τότε ο ΣΥΡΙΖΑ είχε τα χαμηλότερα δημοσκοπικά ποσοστά και ότι δεν θα μπει στη Βουλή έλεγε τότε ο Πάγκαλος. Όλο αυτό το κύμα που μετέπειτα ήρθε στον ΣΥΡΙΖΑ, είχε πάει τότε στη ΔΗΜΑΡ και κατέγραφε 17%.

Δεν πήγα τότε στη ΔΗΜΑΡ. Δεν είχα ανάγκη μιας κολυμβήθρας του Σιλωάμ και αδικεί την ιστορία του ο ΣΥΡΙΖΑ εάν το επιχειρήσει. Βέβαια (νιώθω ότι με οδηγούν κάποιοι στην έξοδο). Αλλά δεν ξέρω αν είναι τόσοι που μπορούν να το καταφέρουν και δεν είναι πάντα ιδιοτελείς. Δεν λέω ότι είναι κακοί και μοχθηροί άνθρωποι, αλλά είναι άνθρωποι που πιστεύουν ότι κάνω κακό στον ΣΥΡΙΖΑ. Εγώ δεν παραιτούμαι, διότι πιστεύω ότι κάνω καλό στον ΣΥΡΙΖΑ.

Δεν πιστεύω ότι καταστρέφω τον ΣΥΡΙΖΑ. Το αντίθετο: πιστεύω ότι εκφράζω τη μεγάλη πλειοψηφία των ανθρώπων που στηρίζουν τον ΣΥΡΙΖΑ χωρίς να είναι μέλη του ΣΥΡΙΖΑ»

 

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το