Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Ο επικήδειος του Νίκου Σηφουνάκη στον πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Τσιρώνη

banner roots

Ο επικήδειος του Νίκου Σηφουνάκη στον πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Τσιρώνη
15.08.2022 | 21:51

Ο επικήδειος του Νίκου Σηφουνάκη στον πρώην Βουλευτή του ΠΑΣΟΚ, Δημήτρη Τσιρώνη

Συντάκτης/Συντάκτρια:  Κωνσταντίνα Αγιοστρατίτη
Κατηγορία: Ελλάδα

Επικήδειο την περασμένη Τετάρτη στην κηδεία του πρώην βουλευτή Άρτας του ΠΑΣΟΚ,  Δημήτρη Τσιρώνη, εκφώνησε ο πρώην βουλευτής του ΠΑΣΟΚ στο Νομό, Νίκος Σηφουνάκης, καθώς τους δύο άνδρες συνέδεε ένα σημαντικό πολιτικό παρελθόν. 

Ο Δημήτρης Τσιρώνης διετέλεσε πρόεδρος της Προανακριτικής Επιτροπής, που ερεύνησε το σκάνδαλο Βγενόπουλου. Κάπως έτσι ξεκίνησε κι η σχέση μεταξύ των δύο πολιτικών. Ειδικότερα, ο πρωταγωνιστικός τους ρόλος και η συνεργασία τους την περίοδο 2009-2012 των υποθέσεων που αφορούσαν στον Βγενόπουλο – δάνεια  της MARFIN Bank προς την Ιερά Μονή Βατοπεδίου, συναλλαγές εταιρειών συμφερόντων Βγενόπουλου με το Ελληνικό Δημόσιο,  ΟΤΕ και σκοτεινές δραστηριότητες στον άξονα Ελλάδα- Κύπρος με σκοπό την εξυγίανση του δημόσιου βίου αποτέλεσε κοινό παρονομαστή στην πολιτική ζωή και των δύο, αλλά και ακρογωνιαίο λίθο για την μεταξύ τους σχέση.

Μάλιστα, οι δυο βουλευτές του ΠΑΣΟΚ δημοσίευσαν από κοινού άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών τον Αύγουστο του 2018 με τίτλο: «Ο Βγενόπουλος και οι ατιμώρητοι της συμμορίας του».  

 

Ο επικήδειος του κ. Σηφουνάκη στον Δημήτρη Τσιρώνη, ο οποίος σε ηλικία 62 ετών νικήθηκε από τον καρκίνο: 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel