Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Μεσογείων: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο -Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ

banner roots

Μεσογείων: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο -Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ
24.11.2022 | 09:25

Μεσογείων: Πώς έγινε το σοκαριστικό τροχαίο -Νεκρός ο πεζός που παρασύρθηκε από δύο ΙΧ

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Υπέκυψε στα τραύματά του ο άνδρας που παρασύρθηκε από δύο αυτοκίνητα, σε ένα σοκαριστικό τροχαίο τα ξημερώματα της Πέμπτης (24/11) στη λεωφόρο Μεσογείων.

Το σοβαρό δυστύχημα, σύμφωνα με την ΕΡΤ, συνέβη στις 05:40 τα ξημερώματα στη λεωφόρο Μεσογείων, όταν ένας άνδρας, ηλικίας περίπου 35-45 ετών, προσπάθησε να διασχίσει κάθετα τη λεωφόρο -στο ρεύμα προς Αθήνα- στο ύψος της γέφυρας Καλατράβα στην Κατεχάκη.
 
Σε άμορφη μάζα μετατράπηκε το πρώτο ΙΧ
Σοκαριστικό είναι ότι το πρώτο ΙΧ που παρέσυρε τον άνδρα έχει μετατραπεί σε άμορφη μάζα, καθώς έχει διαλυθεί όλο το μπροστινό τμήμα του αλλά και ο ουρανός, αποδεικνύοντας τη σφοδρότητα της σύγκρουσης, σε σημείο που δεν μπορεί να χωρέσει ο ανθρώπινος νους ότι το όχημα συγκρούστηκε με άνθρωπο.
 
 
Τον πέταξε στο αντίθετο ρεύμα και τον παρέσυρε κι άλλο ΙΧ
Το μπλε ΙΧ αυτοκίνητο που περνούσε εκείνη τη μοιραία ώρα από το σημείο όπου ο άνδρας επιχειρούσε να περάσει απέναντι, τον χτύπησε και τον εκτίναξε στο αντίθετο ρεύμα.
 
Αποτέλεσμα της πρώτης σύγκρουσης ήταν να τον χτυπήσει ένα δεύτερο διερχόμενο ΙΧ αυτοκίνητο και να τον παρασύρει για αρκετά μέτρα.
 
Ο άνδρας είχε τραυματιστεί βαριά και διακομίστηκε με ασθενοφόρο του ΕΚΑΒ, στον «Ευαγγελισμό», όπου λίγο αργότερα δεν άντεξε και έφυγε από τη ζωή.
 
Στο σημείο βρέθηκε κλιμάκιο της Τροχαίας, που διεξήγαγε προανάκριση για τα αίτια του τραγικού δυστυχήματος, ενώ το ρεύμα καθόδου της λεωφόρου Μεσογείων -λίγο πριν τη γέφυρα Καλατράβα- χρειάζεται προσοχή, καθώς είναι κλειστή η αριστερή λωρίδα και ο δρόμος είναι γεμάτος από λάδια που έφυγαν από τα οχήματα.
 
Πηγή: iefimerida.gr
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το