Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Βαρβιτσιώτης: Θα διαλευκανθεί το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι

banner roots

Βαρβιτσιώτης: Θα διαλευκανθεί το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι
27.01.2014 | 08:37

Βαρβιτσιώτης: Θα διαλευκανθεί το ναυάγιο στο Φαρμακονήσι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Τους χειρισμούς του στο θέμα της τραγωδίας στο Φαρμακονήσι, υπερασπίστηκε ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου, Μιλτιάδης Βαρβιτσιώτης, σε χαιρετισμό που απεύθυνε σήμερα σε εκδήλωση του Ομίλου Φίλων Αστυνομίας Δυτικής Αττικής.

«Έχω κατηγορηθεί το τελευταίο διάστημα ότι κάνω απαράδεκτες δηλώσεις, επειδή ζητάω τη διερεύνηση ενός τραγικού ατυχήματος που το κάνει η ανεξάρτητη Δικαιοσύνη», τόνισε και συνέχισε κατηγορώντας τους επικριτές του πως «θεωρούν απαράδεκτη τη δήλωση ότι οφείλουμε να προστατεύουμε τα σύνορά μας και δεν θα τα αφήσουμε ξέφραγο αμπέλι. Θεωρούν απαράδεκτη τη δήλωση να ζητάω να μην αποδίδονται ευθύνες, προτού ολοκληρωθεί μία έρευνα και χωρίς να υπάρχει επίσημη ενημέρωση».

«Φίλες και φίλοι ξέρω ότι ο κάθε ένας και η κάθε μία από εσάς, σε κάθε επιχείρηση στην οποία συμμετέχει, ξέρει ότι θα αντιμετωπίσει τον κίνδυνο της κακόπιστης κριτικής. Να ξέρετε ότι η Πολιτεία έχει και τα όργανα και τους θεσμούς και για να διαλευκάνει όλες τις υποθέσεις αλλά και για να προστατέψει τους άντρες και τις γυναίκες της Ελληνικής Αστυνομίας και του Λιμενικού Σώματος που δρουν καθημερινά βάζοντας σε ρίσκο και σε κίνδυνο τη ζωή τους» κατέληξε ο κ. Βαρβιτσιώτης.

Τους χειρισμούς του υπουργού Ναυτιλίας και Αιγαίου υπερασπίστηκε, χαιρετίζοντας την ίδια εκδήλωση, ο υπουργός Υγείας Άδωνις Γεωργιάδης.

Στο μεταξύ, ο κ. Βαρβιτσιώτης ανέλαβε πρωτοβουλία για ενημέρωση και συζήτηση στη Βουλή σχετικά με το ζήτημα της παράνομης μετανάστευσης.

Ο υπουργός Ναυτιλίας και Αιγαίου επικοινώνησε σήμερα με τον πρόεδρο της Βουλής των Ελλήνων, Βαγγέλη Μεϊμαράκη, ζητώντας την άμεση εισαγωγή στην ημερήσια διάταξη της αρμόδιας Επιτροπής Παραγωγής και Εμπορίου, του συγκεκριμένου θέματος.

 

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel