Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Παρακολουθήστε την διακαναλική συνέντευξη του Άλέξη Τσίπρα (video)
afoi poriazi
Παρακολουθήστε την διακαναλική συνέντευξη του Άλέξη Τσίπρα (video)
03.04.2014 | 08:58

Παρακολουθήστε την διακαναλική συνέντευξη του Άλέξη Τσίπρα (video)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Διακαναλική συνέντευξη στους σταθμούς Kontra, Action 24 και EXTRA, παραχώρησε την Τετάρτη 2 Απριλίου, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ Αλέξης Τσίπρας.

Παράλληλα, ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ έχει αποφασίσει πως δεν θα εμφανιστεί στο Mega (λόγω της αντιμετώπισης που τυγχάνει από το κανάλι της Μεσογείων) και στη ΔΤ (για την οποία είπε πρόσφατα πως θυμίζει ΥΕΝΕΔ), ενώ θα συμμετάσχει στο ευρωπαϊκό debate που θα διοργανώσει το Euronews.

Ο πρόεδρος του ΣΥΡΙΖΑ αποφάσισε να στείλει ένα σαφές μήνυμα προς τα μεγάλα τηλεοπτικά δίκτυα, επιλέγοντας τους περιφερειακούς σταθμούς Kontra, Action 24 και το εθνικής εμβέλειας E-TV προσεγγίζοντας το κοινό που έχει στρέψει την πλάτη του στα μεγάλα δίκτυα.

Τις ερωτήσεις υπέβαλαν οι δημοσιογράφοι Μάκης Κουρής (Kontra), Βασίλης Ταλαμάγκας (Action 24) και Άκης Παυλόπουλος (EXTRA) .

Η συνέντευξη μαγνητοσκοπήθηκε στις 12.00 το μεσημέρι στο  γραφείο του Αλέξη Τσίπρα στη Βουλή και μεταδόθηκε ταυτόχρονα από τους τρεις τηλεοπτικούς σταθμούς στις 9.00 το βράδυ της Τετάρτης.

Παράλληλα, στις 28 Απριλίου, το Euronews θα μεταδώσει το πανευρωπαϊκό debate ανάμεσα στους Jean-Claude Juncker (Ευρωπαϊκό Λαϊκό Κόμμα), Martin Schulz (Κόμμα Ευρωπαϊων Σοσιαλιστών), Guy Verhofstadt (Συμμαχία Φιλελευθέρων και Δημοκρατών για την Ευρώπη), Jose Bove ή Ska Keller (Ευρωπαϊκό Πράσινο Κόμμα) και Αλέξη Τσίπρα (Kόμμα Ευρωπαϊκής Αριστεράς).

Το σήμα του Euronews Greek εκπέμπεται στην Ελλάδα δορυφορικά, καθώς η κυβέρνηση διέκοψε την ελεύθερη επίγεια μετάδοσή του αλλά και διαδικτυακά μέσω την ιστοσελίδας   http://gr.euronews.com/.

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018