Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Στον εισαγγελέα ο 28χρονος που δολοφόνησε τον Τούρκο στα Εξάρχεια -Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου αντί 18.000 ευρώ

Apothiki Workshops Banner2 750

Στον εισαγγελέα ο 28χρονος που δολοφόνησε τον Τούρκο στα Εξάρχεια -Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου αντί 18.000 ευρώ
30.06.2026 | 08:03

Στον εισαγγελέα ο 28χρονος που δολοφόνησε τον Τούρκο στα Εξάρχεια -Εκτελούσε συμβόλαιο θανάτου αντί 18.000 ευρώ

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Ελλάδα

Ενώπιον του Εισαγγελέα Αθηνών οδηγείται αυτήν την ώρα ο Τούρκος υπήκοος ο οποίος κατηγορείται πως δολοφόνησε εν ψυχρώ με συμβόλαιο θανάτου έναν ομοεθνή του, πριν από δύο εβδομάδες, στα Εξάρχεια.

Οι μεθοδικές έρευνες των αστυνομικών οδήγησαν στην αποκάλυψη το στοιχείων του δολοφόνου ο οποίος συνελήφθη λίγες ώρες προτού αναχωρήσει για την Τουρκία.

Όπως ο ίδιος αποκάλυψε στους αστυνομικούς, ήταν ένα συμβόλαιο θανάτου το οποίο διέταξε μαφιόζικη οργάνωση από την Τουρκία και ανέλαβε να εκτελέσει τον διακινητή ναρκωτικών έναντι 18.000 ευρώ. Μάλιστα είχε προσπαθήσει να τον σκοτώσει μία φορά δίχως επιτυχία, αλλά η δεύτερη ολοκληρώθηκε πετυχαίνοντας τον στόχο του αρκετές φορές με εννιάρι πιστόλι στα Εξάρχεια.

Δολοφονία στα Εξάρχεια: Αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση

Η οργάνωση που ανέθεσε το συμβόλαιο θανάτου είχε φροντίσει για τη διαμονή του κλείνοντας σπίτια βραχυχρόνιας μίσθωσης σε διάφορες περιοχές της Αθήνας. Αμέσως μετά τη δολοφονία πήγε σε σπίτι σε πολύ μικρή απόσταση στα Εξάρχεια αλλάζοντας ρούχα και άφησε το πιστόλι που χρησιμοποίησε για την εν ψυχρώ εκτέλεση.

Σήμερα αναμένεται να ασκηθεί δίωξη για ανθρωποκτονία από πρόθεση, παραβάσεις του νόμου «περί όπλων» και παράβαση του νόμου «περί αλλοδαπών».

 

 

 

Πηγή: iefimerida.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το
youtube channel