Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>Δίωξη κατά Χατζηγιάννη για την κόκκινη Φεράρι

banner roots

Δίωξη κατά Χατζηγιάννη για την κόκκινη Φεράρι
28.08.2014 | 09:30

Δίωξη κατά Χατζηγιάννη για την κόκκινη Φεράρι

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Ελλάδα

Ποινική δίωξη για το αδίκημα της ψευδούς αναφοράς στις Αρχές ασκήθηκε χθες από την Εισαγγελία Πρωτοδικών Αθηνών εναντίον του τραγουδιστή Μιχάλη Χατζηγιάννη.

Αφορά δήλωση του λογιστή του περί κλοπής των πινακίδων του πολυτελούς αυτοκινήτου του καλλιτέχνη μάρκας Ferrari.

Ωστόσο, μετά από έρευνα των Αρχών φέρεται να διαπιστώθηκε ότι η καταγγελία ήταν ψευδής, με αποτέλεσμα να σχηματιστεί δικογραφία σε βάρος και του λογιστή αλλά και του τραγουδιστή.

Η δήλωση κλοπής έγινε την Τρίτη και σύμφωνα με αυτή, «στις 24-25 Αυγούστου κι ενώ το αυτοκίνητο ήταν παρκαρισμένο στη Γλυφάδα εκλάπησαν οι πινακίδες του».

Από την έρευνα της Αστυνομίας προέκυψε ότι το αυτοκίνητο βρισκόταν προς πώληση από το 2009 σε έκθεση αυτοκινήτων και οι πινακίδες ήταν στα χέρια υπαλλήλου.

Μετά από αυτό, ο καλλιτέχνης και ο λογιστής του συνελήφθησαν και οδηγήθηκαν στον εισαγγελέα, που άσκησε ποινική δίωξη για ψευδή αναφορά στις Αρχές. Διατάχθηκε περαιτέρω προανάκριση, ώστε να διαλευκανθεί πλήρως η υπόθεση, ενώ και οι δύο αφέθηκαν ελεύθεροι.

Σύμφωνα με πληροφορίες, το αυτοκίνητο εισήχθη νόμιμα στην Ελλάδα το 2008. Ωστόσο ο Μιχάλης Χατζηγιάννης δεν είχε ολόκληρο το ποσόν για να αγοράσει το πανάκριβο αυτοκίνητο, με αποτέλεσμα ο εισαγωγέας να παρακρατήσει την ψιλή κυριότητα του αυτοκινήτου.

Ο καλλιτέχνης, πριν από τρεις μήνες, αποφάσισε να πουλήσει το αυτοκίνητο και μάλιστα βρέθηκε αγοραστής που έδινε 70.000 ευρώ για να αποκτήσει την απαστράπτουσα κατακόκκινη Ferrari, που βρισκόταν σε βιτρίνα έκθεσης αυτοκινήτου επί της Λεωφόρου Μεσογείων.

Σύμφωνα με τις ίδιες πηγές, ο λογιστής μαζί με τον τραγουδιστή σκέφθηκαν να δηλώσουν απώλεια πινακίδων, για να εκδώσουν στη συνέχεια νέες πινακίδες και με την καινούργια άδεια να προχωρήσουν στην πώληση.

Ετσι, ο φοροτεχνικός της εταιρείας του καλλιτέχνη εμφανίστηκε την Τρίτη στο Αστυνομικό Τμήμα Γλυφάδας και δήλωσε κλοπή πινακίδων της Ferrari.

Στο θέμα τοποθετήθηκε ο συνήγορος του τργουδιστή Ι. Φώσκολος. «Για το θέμα που απασχολεί σήμερα τα Μέσα Ενημέρωσης σχετικά με αυτοκίνητο ιδιοκτησίας του Μιχάλη Χατζηγιάννη, το οποίο εδώ και καιρό βρίσκεται σε ακινησία, δηλώνω ότι το όλο ζήτημα οφείλεται σε παρανόηση.

Ολα τα στοιχεία που το αποδεικνύουν θα προσκομισθούν στις αρμόδιες αρχές, οι οποίες ασχολούνται με την υπόθεση. Με την ευκαιρία σημειώνω ότι η υπόθεση βρίσκεται σε προδικαστικό στάδιο χωρίς να έχει κανείς παραπεμφθεί σε δίκη, όπως από παραδρομή αναφέρθηκε σε μερίδα του Τύπου».

Μ. ΧΑΤΖΗΓΙΑΝΝΗΣ
Εγινε παρανόηση

Ο Μιχάλης Χατζηγιάννης, παρακολουθώντας με έκπληξη τις διάφορες πληροφορίες που δημοσιοποιήθηκαν, με κάποιες από αυτές μάλιστα να αποτελούν, κατά τη γνώμη του, προσωπική επίθεση εναντίον του, δήλωσε χθες βράδυ αποκλειστικά στο «Eθνος»: «Το συγκεκριμένο αυτοκίνητο είναι της ιδιοκτησίας μου. Από το 2008 το έχω σε ακινησία, καθώς αποφάσισα να το πουλήσω. Κατά τo χρονικό διάστημα που μεσολάβησε μέχρι να βρεθεί νέος αγοραστής έγινε μια παρανόηση, η οποία έχει σχεδόν λυθεί».

 

Πηγή: ethnos.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel