Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Ελλάδα>>To «Νήσος Μύκονος» έχει γενέθλια και η Hellenic Seaways το γιορτάζει

afoi poriazi

To «Νήσος Μύκονος» έχει γενέθλια και η Hellenic Seaways το γιορτάζει
15.09.2014 | 18:29

To «Νήσος Μύκονος» έχει γενέθλια και η Hellenic Seaways το γιορτάζει

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Ελλάδα

Το πλοίο «Νήσος Μύκονος» της Hellenic Seaways κλείνει φέτος τα 9 χρόνια ταξιδιών στις ελληνικές θάλασσες και το γιορτάζει… δωρίζοντας εισιτήρια στους φίλους-επιβάτες που επιλέγουν την Hellenic Seaways για την ασφαλή και ποιοτική μετακίνησή τους.  

Από τη Δευτέρα 15/09/2014 και για όλη την εβδομάδα, μέχρι την Παρασκευή 19/09/2014, στην επίσημη σελίδα της Hellenic Seaways στο facebook θα πραγματοποιηθεί αφιέρωμα στους προορισμούς του «Νήσος Μύκονος» (Σύρος, Μύκονος, Ικαρία, Σάμος) κατά το οποίο θα αναδεικνύονται οι ομορφιές και τα χαρακτηριστικά τοπία των νησιών.  

Οι φίλοι της σελίδας καλούνται να αναγνωρίσουν το απεικονιζόμενο νησί, αφήνοντας το σχόλιό τους στις αντίστοιχες αναρτήσεις, μπαίνοντας έτσι αυτομάτως στην κλήρωση που θα γίνει το Σάββατο 20/09/2014 για ένα δωρεάν διπλό εισιτήριο* σε έναν από τους προορισμούς του «Νήσος Μύκονος».  

Παράλληλα, την Τετάρτη 17 Σεπτεμβρίου 2014, την «γενέθλια» ημέρα του πλοίου, ο πλοίαρχος του «Νήσος Μύκονος» θα δωρίσει σε έναν τυχερό επιβάτη ένα διπλό εισιτήριο σε διακεκριμένη θέση και μεταφορά Ι.Χ. οχήματος*, μετά από κλήρωση εν πλω.  

Το πλοίο «Νήσος Μύκονος» ναυπηγήθηκε στην Ελλάδα και πραγματοποίησε το πρώτο του ταξίδι στις 17 Σεπτεμβρίου 2005 κι έκτοτε έχει μεταφέρει 2.600.000 επιβάτες, 308.000 Ι.Χ. και 90.000 φορτηγά οχήματα. Από την αρχή, κιόλας, της λειτουργίας του «τράβηξε τα βλέμματα», αφού το 2006 διακρίθηκε ως το «Καλύτερο Πλοίο της Χρονιάς» από την LLOYD’S LIST ενώ την ίδια χρονιά του απονεμήθηκε το βραβείο «GREEN STAR», που αποτελεί πιστοποίηση του Ιταλικού Νηογνώμονα RINA για την πλήρη προσαρμογή σε όλους τους απαιτούμενους κανονισμούς για τη διασφάλιση της προστασίας του περιβάλλοντος.  

* Οι τυχεροί επιβάτες θα έχουν την δυνατότητα να χρησιμοποιήσουν τα δωρεάν εισιτήρια τους εντός ενός έτους. 

Πηγή: traveldailynews.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018