Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Ντόρτμουντ σε combo και το 1.76 στο Τορίνο!

banner roots

Ντόρτμουντ σε combo και το 1.76 στο Τορίνο!
15.12.2018 | 13:26

Ντόρτμουντ σε combo και το 1.76 στο Τορίνο!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Πολύ γεμάτο είναι το πρόγραμμα του Σαββάτου, με τα ευρωπαϊκά πρωταθλήματα να βρίσκονται και πάλι στη σέντρα και να μας δίνουν πολλές επιλογές για να πάμε ταμείο. Εμείς θα πληρωθούμε με το combo της Ντόρτμουντ και τα γκολ στο ντέρμπι του Τορίνο.

Ντόρτμουντ – Βέρντερ Βρέμης

Τρέχει εξαιρετική φόρμα η Ντόρτμουντ, που την Τρίτη επικράτησε με τα «δεύτερα» της Μονακό με σκορ 2-0 και προκρίθηκε ως πρώτη στους «16» του Τσάμπιονς Λιγκ. Την ίδια ώρα, στο πρωτάθλημα η Μπορούσια συνεχίζει να διατηρεί την απόσταση ασφαλείας από τους υπόλοιπους. Μάλιστα, η τελευταία της νίκη, ήταν στο ντέρμπι μίσους με τη Σάλκε, με σκορ 2-1 εκτός έδρας. Από την άλλη, η Βέρντερ πήρε μεγάλη βαθμολογική ανάσα με το 3-1 επί της Φορτούνα Ντίσελντορφ. Έβαλε έτσι τέλος στο σερί των πέντε συνεχόμενων ματς χωρίς νίκη. Δεν θα πάει να χάσει απόψε στη Βεστφαλία, σε κάθε περίπτωση όμως, οι γηπεδούχοι κάνουν πρωταθλητισμό. Ο άσος είναι πολύ πιθανός και σε συνδυασμό με το over 2.5 μπορεί να μπει στο δελτίο μας.

Τορίνο – Γιουβέντους

Έκανε πολύ καλή εμφάνιση η Τορίνο στο Μιλάνο και πήρε το 0-0 από τη Μίλαν. Μάλιστα, βάσει της εικόνας της θα μπορούσε να πάρει ακόμα και τη νίκη. Τρέχει ένα σερί τεσσάρων αγωνιστικών χωρίς ήττα η «γκρανάτα», που απόψε θα έχει πλήθος κόσμο στο πλευρό της, στο σημαντικότερο εντός έδρας παιχνίδι της σεζόν. Στον αντίποδα, η Γιουβέντους δεν πάτησε γκάζι μεσοβδόμαδα και ηττήθηκε με σκορ 2-1 από τη Γιούνγκ Μπόις στην Ελβετία. Βέβαια, ήδη είχε εξασφαλίσει την πρωτιά στον όμιλο. Στο πρωτάθλημα προέρχεται από την πολύ σημαντική νίκη με σκορ 1-0 στο εντός έδρας ντέρμπι με την Ίντερ. Έχουν κίνητρο απόψε οι «μπιανκονέρι», ωστόσο αξία υπάρχει στο ενδεχόμενο να σκοράρει η Τορίνο. Θα πάμε με το over 0.5 γκολ των γηπεδούχων.

Στο foxbet.gr, εκτός από το στοίχημα μάθε και όσα πρέπει να ξέρεις για τα νόμιμα καζίνο!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το