Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Δευτέρα με γκολ και ταμείο!

banner roots

Δευτέρα με γκολ και ταμείο!
21.01.2019 | 11:30

Δευτέρα με γκολ και ταμείο!

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Αρκετές επιλογές μας δίνει το κουπόνι της Δευτέρας. Τα γκολ είναι αυτά που θα μας απασχολήσουν στο ξεκίνημα της εβδομάδας και κρατάμε δύο καλά πονταρίσματα σε Ισπανία και Αγγλία.

Εϊμπάρ – Εσπανιόλ

Προσπάθησε να είναι ανταγωνιστική την περασμένη εβδομάδα η Εϊμπάρ στη Βαρκελώνη, ηττήθηκε δίκαια ωστόσο με σκορ 3-0 από τη Μπαρτσελόνα. Αυτή ήταν η έκτη συνεχόμενη αγωνιστική που δεν νίκησε και πλέον έχει μπλέξει για τα καλά σε σενάρια υποβιβασμού. Το θετικό για τους Βάσκους είναι πως έχουν δυνατή έδρα, έστω κι αν ακόμα και εκεί τρέχουν σερί τριών ισοπαλιών. Στον αντίποδα, η Εσπανιόλ επιβλήθηκε με σκορ 2-1 της Βιγιαρεάλ εντός έδρας και σε συνδυασμό με το 2-2 του πρώτου αγώνα προκρίθηκε στα προημιτελικά του Κυπέλλου. Στο πρωτάθλημα, πλήρωσε την προβληματική εκτός έδρας εικόνα της στο ματς με τη Σοσιεδάδ και ηττήθηκε με σκορ 3-2. Η Εϊμπάρ έχει μεγάλη ανάγκη τους βαθμούς απόψε. Δεδομένου όμως πως οι Καταλανοί έχουν ψυχολογία, θεωρούμε πως θα το βρουν το γκολ. Πάμε λοιπόν με το G/G.

Μπόλτον – Γουέστ Μπρομ

Δεν τα κατάφερε στο Μπρίστολ η Μπόλτον και παρότι προηγήθηκε, γνώρισε την ήττα με σκορ 2-1. Δεύτερη διαδοχική ήττα αυτή για τους «γουόντερερς» που παραμένουν στον πάτο του βαθμολογικού πίνακα και προβληματίζουν έντονα. Από την άλλη, η Γουέστ Μπρομ έφτασε μια ανάσα από το διπλό στο Νόριτς, ωστόσο ισοφαρίστηκε στα τελευταία λεπτά σε 1-1. Παραμένει πάντως εντός εξάδας και στο +3 από την 7η της βαθμολογίας Μπρίστολ. Σε κάθε περίπτωση, η Άλμπιον ακόμα κι όταν χάνει δημιουργεί ευκαιρίες. Θεωρούμε πως θα βρει γκολ απόψε και πάμε με την επιλογή «2-3 γκολ».

Περισσότερα προγνωστικά στοιχήματος θα βρείτε στο https://www.foxbet.gr/

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel