Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Εκπληκτικά φορέματα καλοκαιρινά που προτιμούν τα νέα κορίτσια

banner roots

Εκπληκτικά φορέματα καλοκαιρινά που προτιμούν τα νέα κορίτσια
11.06.2020 | 19:15

Εκπληκτικά φορέματα καλοκαιρινά που προτιμούν τα νέα κορίτσια

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Τα καλοκαιρινά φορέματα, επιλέγονται από μεγάλο μέρος του γυναικείου πληθυσμού για τις καθημερινές τους περιστάσεις.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.rovo.gr θα βρείτε μια απίστευτη ποικιλία από φορέματα καλοκαιρινά, σε μοναδικά χρώματα και σχέδια! Στο κατάστημα μας όλα τα προϊόντα είναι 100% ποιοτικά και φτιαγμένα με γνώμονα το γυναικείο στυλ. Κάθε προϊόν μας είναι δημιουργημένο ακολουθώντας αυτά που προστάζει η σύγχρονη γυναικεία μόδα!

Τα καλοκαιρινά φορέματα είναι μια από τις κορυφαίες επιλογές για την καλοκαιρινή γυναικεία μόδα! Στην ιστοσελίδα μας θα βρείτε όλα αυτά που χρειάζεστε για να δημιουργήσετε ένα μοναδικό γυναικείο καλοκαιρινό look που σίγουρα θα μαγνητίζει τα βλέμματα!

Σέξι φόρεμα καλοκαιρινό με σχέδιο φλοράλ

dress

Μοναδικό σέξι γυναικείο καλοκαιρινό φόρεμα με φλοράλ σχέδιο. Ένα άκρως καλοκαιρινό κομμάτι για εσάς που θέλετε να αναδείξετε, με έναν αισθησιακό τρόπο, το σώμα σας στην καθημερινότητα σας! Το φλοράλ σχέδιο του αλλά και η κοντή του ύφανση ενισχύουν τη θηλυκότητα και τονίζουν το σώμα σας! Φορέστε το είτε για παραλία είτε για έναν χαλαρό καφέ με φίλους ή αγαπημένα πρόσωπα. Διατίθεται σε 5 μοναδικές καλοκαιρινές αποχρώσεις, λευκό, ροζ, κίτρινο, μπλε και γκρι. Τα μεγέθη κυμαίνονται από S έως και XL!

Γυναικείο φόρεμα καλοκαιρινό maxi

dress 2

Γυναικείο φόρεμα καλοκαιρινό maxi με μοναδικό σχέδιο και χρώματα. Σίγουρα το συγκεκριμένο κομμάτι της καλοκαιρινής μας συλλογής είναι για πιο επίσημες περιστάσεις. Δίνει έναν μοναδικό αέρα και αποπνέει αυτοπεποίθηση! Εκπληκτικό σχέδιο με 100% ποιοτική ύφανση εγγυάται ότι θα κλέψετε την παράσταση! Διατίθεται σε μεγέθη από M έως και 4XL. Τα χρώματα που είναι διαθέσιμα είναι το μπλε και το μωβ.

Γυναικείο φόρεμα καλοκαιρινό ζιβάγκο

dress 3

Μοναδικό γυναικείο φόρεμα με ζιβάγκο λαιμόκοψη και άνοιγμα στην πλάτη. Το συγκεκριμένο γυναικείο καλοκαιρινό φόρεμα μπορείτε να το συνδυάσετε εκπληκτικά για κάθε περίσταση. Ταιριάζει σε κάθε καθημερινή συνάντηση αλλά μπορείτε να το φορέσετε και σε επίσημα γεγονότα! Δώστε στο στυλ σας φινέτσα και άνεση με το συγκεκριμένο φόρεμα καλοκαιρινό! Διατίθεται σε 4 φανταστικά καλοκαιρινά χρώματα, λευκό, μαύρο, κίτρινο και πράσινο και τα μεγέθη κυμαίνονται από S έως και 3XL.

Επισκεφτείτε το ηλεκτρονικό μας κατάστημα και βρείτε μοναδικά φορέματα καλοκαιρινά σε απίστευτες τιμές! Θα χαρούμε να σας εξυπηρετήσουμε!

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το