Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Με τα γκολ και τα φαβορί σε B’ Ισπανίας και Ολλανδίας

banner roots

Με τα γκολ και τα φαβορί σε B’ Ισπανίας και Ολλανδίας
29.03.2021 | 09:29

Με τα γκολ και τα φαβορί σε B’ Ισπανίας και Ολλανδίας

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Τρία παιχνίδια έχουμε ξεχωρίσει στο webfreebets.com από το κουπόνι του στοιχήματος για σήμερα, με το πρόγραμμα να είναι πλούσιο και το ενδιαφέρον να βρίσκεται στις 2η κατηγορίες της Ισπανίας και της Ολλανδίας. Δείτε εδώ πώς μπορείτε να στοιχηματίσετε μέσα από το bet365 app για κινητά τηλέφωνα και ταμπλέτες (Android & iOS).

ΦΟΥΕΝΛΑΜΠΡΑΝΤΑ – ΜΑΓΙΟΡΚΑ (22:00) 

Μία νίκη στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους μετράνε οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται στη 13η θέση της βαθμολογίας με 39 βαθμούς έχοντας εξασφαλίσει ως ένα βαθμό την παραμονή τους στην κατηγορία. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησαν εκτός έδρας της Λεγκάνες με 2-0 χάρις στα τέρματα των Κριστόμπαλ και Πουλίδο. Εντός έδρας σε 5 παιχνίδια έχουν μία ήττα και τέσσερις ισοπαλίες έχοντας δεχτεί γκολ στα τέσσερα από αυτά. 

Στο αντίπαλο στρατόπεδο η Μαγιόρκα προέρχεται από δύο σερί ανεπιτυχή αποτελέσματα, με μία ήττα στην έδρα της Σπόρτινγκ Χιχόν και μία ισοπαλία εντός έδρας με την Οβιέδο. Αποτελέσματα που έδωσαν το δικαίωμα στην Εσπανιόλ αν και με παιχνίδι λιγότερο να την πιάσει στην κορυφή της βαθμολογίας με 61 βαθμούς. Στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους οι φιλοξενούμενοι μετράνε τρεις νίκες μία ήττα και μία ισοπαλία έχοντας δεχθεί μονάχα τρία τέρματα.  

Η διαφορά ποιότητας και το κίνητρο μεταξύ των δύο ομάδων είναι κάτι παραπάνω από υπαρκτό. Οι γηπεδούχοι θα παραταχθούν βαθμολογικά αδιάφορη έχοντας πάρει μεγάλη διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη, ενώ η Μαγιόρκα θέλει νίκη πάση θυσία για να διατηρηθεί στην κορυφή της βαθμολογίας και να κάνει ένα βήμα ακόμη πιο κοντά στην απευθείας άνοδο στην La Liga. Το διπλό βρίσκεται σε εξαιρετική τιμή με βάση την ποιότητα των δύο ομάδων και θα προστεθεί στις επιλογές μου. Ποντάρισμα στην νίκη της Μαγιόρκα σε απόδοση 2.60.

ΝΤΕΝ ΜΠΟΣ – ΓΚΟΟΥ ΕΧΕΝΤ ΙΝΓΚΛΣ (22.00) 

Από δύο σερί ήττες προέρχονται οι γηπεδούχοι στις τελευταίες αγωνιστικές με αποτέλεσμα να παραμένουν για ακόμη μία εβδομάδα στην τελευταία θέση της βαθμολογίας με 19 βαθμούς σε 29 παιχνίδια. Στο τελευταίο παιχνίδι ηττήθηκαν στην έδρα της Άλμερε Σίτι με 2-0 ενώ την προηγούμενη αγωνιστική, γνώρισαν την εντός έδρας συντριβή από την Φόλενταμ με 1-5. Η Ντε Μπος είναι φανερό πως είναι η χειρότερη ομάδα της κατηγορίας έχοντας δεχθεί συνολικά σε 29 παιχνίδια 68 γκολ και ο μόνος λόγος που δεν πέφτει κατηγορία είναι η σύσταση της διοργάνωσης, καθώς δεν υπάρχει χαμηλότερη κατηγορία στην Ολλανδία. 

Από την άλλη η Γκόου Έχντ Ίνγκς βρίσκεται στην 5η θέση του πρωταθλήματος με 57 βαθμούς σε 29 παιχνίδια, και θα διεκδικήσει την άνοδο στην πρώτη κατηγορία μέσω των play off της ανόδου. Την περασμένη αγωνιστική επικράτησε εντός έδρας της Ντόρντρεχτ με 5-1 φτάνοντας τις τέσσερις νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια της. 

Φαβορί στην αναμέτρηση οι φιλοξενούμενοι οι οποίοι θέλουν νίκη πάση θυσία για να διατηρηθούν στις πρώτες θέσεις της βαθμολογίας. Από την άλλη η Ντεν Μπος θα παραταχθεί για ακόμα ένα παιχνίδια βαθμολογικά αδιάφορη και δύσκολα θα προβάλει οποιαδήποτε αντίσταση. Ποντάρισμα στο διπλό (2) σε απόδοση 1.80.

ΝΤΟΡΝΤΡΕΧΤ – ΤΕΛΕΣΤΑΡ (19:45) 

Από το κακό στο χειρότερο οι γηπεδούχοι οι οποίοι βρίσκονται στην προτελευταία θέση της βαθμολογίας μετρώντας τρεις ήττες και δύο νίκες στα τελευταία πέντε παιχνίδια τους. Την περασμένη αγωνιστική ηττήθηκαν εκτός έδρας από την Γκόου Έχντ Ίνγκς με 5-1 χωρίς να καταφέρουν σε κανένα σημείο του παιχνιδιού να απειλήσουν. Αξίζει να σημειωθεί πως έχουν δεχτεί γκολ στα τέσσερα από τα πέντε τελευταία παιχνίδια τους. 

Στον αντίποδα οι φιλοξενούμενοι επέστρεψαν στα θετικά αποτελέσματα μετά από 3 σερί ήττες, επικρατώντας εντός έδρας της Ρόντα με 3-1. Η Τέλσταρ μπήκε αρκετά δυνατά στην αναμέτρηση και παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ από το 8ο λεπτό κατάφερε να ανατρέψει το εις βάρος της αποτέλεσμα παίρνοντας μία σπουδαία νίκη, που την έφερε στο -8 από το όνειρο των  playoffs της ανόδου. 

Μικρό το κίνητρο αλλά  υπαρκτό για τους φιλοξενούμενους οι οποίοι θέλουν να εξαντλήσουν όλα τα περιθώρια που έχουν για την διεκδίκηση μιας θέσης στην πρώτη οκτάδα του πρωταθλήματος. Από την άλλη η Ντόρντρεχτ θα παραταχθεί βαθμολογικά αδιάφορη μιας και δεν κινδυνεύει να πέσει κατηγορία και αυτό ίσως την κάνει να παίξει χωρίς σκοπιμότητες. Περιμένω ένα ανοιχτό παιχνίδι που θα έχει πολλές φάσεις μπροστά από τις δύο εστίες. Επιλογή στην αναμέτρηση το Over 2.5 σε 1.70.

Ενημερωθείτε στο webfreebets.com για τις τελευταίες στοιχηματικές προβλέψεις σε αγώνες ποδοσοφαίρου και μπάσκετ, όπως επίσης και παρουσίαση και ανάλυση για τις καλύτερες στοιχηματικές προσφορες με άδεια λειτουργίας στην Ελλάδα.

 

21+, Παίξτε Υπεύθυνα. Κίνδυνος εθισμού και απώλειας περιουσίας. ΚΕΘΕΑ ΓΡΑΜΜΗ ΒΟΗΘΕΙΑΣ 1114. Οι αποδόσεις ενδέχεται να διαφοροποιηθούν μέχρι την έναρξη των αναμετρήσεων.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel