Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Δεν μας έφταναν οι αρνητές του κορονοϊού τώρα... έσκασαν και οι αρνητές της απογραφής
ikteo limnou
Δεν μας έφταναν οι αρνητές του κορονοϊού τώρα... έσκασαν και οι αρνητές της απογραφής
14.11.2021 | 17:54

Δεν μας έφταναν οι αρνητές του κορονοϊού τώρα... έσκασαν και οι αρνητές της απογραφής

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Χαμός επικρατεί στα social media με τη νέα τάση για άρνηση της απογραφής.

Σε εξέλιξη βρίσκεται η απογραφή πληθυσμού 2021, η οποία διενεργείται από την ΕΛΣΤΑΤ σε ολόκληρη τη χώρα. Μέσω της απογραφής γίνεται η καταμέτρηση του πληθυσμού της Ελλάδας σε κάθε περιφερειακή ενότητα, δήμο ή κοινότητα και αυτοτελή οικισμό, καλύπτοντας όλη την επικράτεια (ηπειρωτική Ελλάδα, νησιά, παραμεθόριες περιοχές), ενώ παράλληλα συγκεντρώνονται στοιχεία για τα δημογραφικά και κοινωνικά χαρακτηριστικά του πληθυσμού και τις συνθήκες στέγασής του.

Η συμμετοχή στην απογραφή είναι υποχρεωτική και τα στοιχεία που συλλέγονται είναι εμπιστευτικά, δεν διαβιβάζονται ή κοινοποιούνται σε οποιονδήποτε δημόσιο ή ιδιωτικό φορέα και χρησιμοποιούνται μόνο για την παραγωγή συγκεντρωτικών στατιστικών στοιχείων. Στο πλαίσιο της απογραφής δεν συλλέγονται ευαίσθητα προσωπικά δεδομένα.

Ωστόσο, μετά τους αρνητές του κορονοϊού, έχουν κάνει την εμφάνισή τους και οι αρνητές της απογραφής, οι οποίοι εφευρίσκουν απίθανους λόγους για να αποφύγουν την διαδικασία, με αποτέλεσμα να έχει ξεσπάσει χαμός στα social media, όπως θα δείτε και στα παρακάτω tweets.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018