Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Η μαγική στιγμή της τυφλής Sophie με την Beyonce

banner roots

Η μαγική στιγμή της τυφλής Sophie με την Beyonce
12.11.2013 | 19:25

Η μαγική στιγμή της τυφλής Sophie με την Beyonce

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Μία μικρή θαυμάστρια της Beyonce, με πρόβλημα όρασης και κινητικές δυσκολίες, βρίσκεται ακόμα στον έβδομο ουρανό μετά το ντουέτο που έκανε με την αγαπημένη της τραγουδίστρια!

Η ντίβα της αμερικανικής μουσικής σκηνής πρόσφερε το μικρόφωνο στην 13χρονη Sophie Kotkis και τραγούδησαν μαζί το"Irreplaceable" κατά τη διάρκεια του "Mrs. Carter Show" στο Περθ της Αυστραλίας. 

Σύμφωνα με την τοπική εφημερίδα Perth News, το "ντουέτο" οργανώθηκε από την μεγαλύτερη αδερφή της Sophie, η οποία έστειλε πριν λίγους μήνες στην Beyonce ένα βίντεο αφιερωμένο στην Sophie. 

"Έχει περάσει πολλές δυσκολίες, παρ΄ όλα αυτά έχει προσφέρει πάρα πολλά. Συγκέντρωσε περισσότερα από 1.000 δολάρια για άτομα που πάσχουν από σκλήρυνση κατά πλάκας... Όλα αναφέρονται στο βίντεο που έφτιαξα. Ένας αξιοθαύμαστος άνθρωπος όπως είναι η Sophie αξίζει να συναντήσει έναν υπέροχο άνθρωπο όπως εσύ" έγραψε η Ellie Kotkis στην Queen Bey. 



Όταν η 32χρονη show woman επισκέφτηκε πριν λίγες εβδομάδες την Αυστραλία, στο πλαίσιο της παγκόσμιας περιοδείας της, προσκάλεσε την Sophie και την οικογένειά της στη συναυλία της. 

"Μια ξεχωριστή νεαρή κυρία βρίσκεται απόψε μαζί μας. Πες μας το όνομά σου, όμορφη", ακούγεται να λέει η Beyonce στην Sophie, η οποία δεν είχε ιδέα ότι θα τραγουδούσε μαζί με την αγαπημένη της τραγουδίστρια. 

Δείτε το βίντεο:

 

Πηγή: Nooz.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το