Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Επιλεγμένα>>Πώς το micro betting αλλάζει την εμπειρία στο αθλητικό στοίχημα;

the roots web banners 06

Πώς το micro betting αλλάζει την εμπειρία στο αθλητικό στοίχημα;
21.11.2023 | 11:06

Πώς το micro betting αλλάζει την εμπειρία στο αθλητικό στοίχημα;

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Επιλεγμένα

Αν επισκεφθείτε οποιεσδήποτε στοιχηματικές ιστοσελίδες και οποιεσδήποτε ξένες στοιχηματικές εταιρίες, θα διαπιστώσετε μια νέα τάση στον κόσμο του αθλητικού στοιχήματος, που κάνει την παρουσία της όχι μόνο έντονη αλλά και εν δυνάμει την πιο διαδεδομένη αγορά των τελευταίων ετών.

Σε όλο τον κόσμο, οι bookmakers επικεντρώνονται στο να γίνονται ολοένα και καλύτεροι σε αυτό που αναμένεται να αποτελέσει το μέλλον του στοιχήματος. Και αυτό δεν είναι άλλο από το micro betting.

To micro betting είναι ουσιαστικά ένα κράμα live στοιχηματισμού και ειδικών στοιχημάτων (prop betting). Είναι το ποντάρισμα που γίνεται κατά τη διάρκεια του αθλητικού γεγονότος - όποιο κι αν είναι αυτό, σε όποια χώρα και σε όποια αγορά- και που όμως δεν αφορά στο τελικό αποτέλεσμα ή στην έκβαση του γεγονότος αυτού. Και είναι το ποντάρισμα που γίνεται σε γεγονότα τα οποία έχουν πολύ μικρό χρονικό περιθώριο. https://topcasinosgreece.net/

Αν μπερδευτήκατε, απλά σκεφτείτε πως πλέον ένας παίκτης του στοιχήματος μπορεί να ποντάρει όχι μόνο στο πως θα τελειώσει ένας ποδοσφαιρικός αγώνας, ποιά ομάδα θα κερδίσει ή ακόμα και αν το τελικό σκορ θα είναι πάνω ή κάτω από ένα συγκεκριμένο αριθμητικό αποτέλεσμα, αλλά και σε πολλά άλλα στοιχήματα που μπορούν να κάνουν την όλη διαδικασία πολύ πιο ενδιαφέρουσα. 

Ένας παίκτης, λοιπόν, μπορεί να στοιχηματίσει, σε μικρότερα και πιο άμεσα πράγματα που έχουν να κάνουν με τον αγώνα, όπως ποιός θα είναι ο επόμενος σκόρερ, ποιός θα πάρει την επόμενη κίτρινη κάρτα, αν θα υπάρξει επόμενη κίτρινη κάρτα, ποιά ομάδα θα πάρει το επόμενο πέναλτι, αν θα γίνει κάποια αλλαγή στο επόμενο ημίχρονο, ποιά αλλαγή θα είναι αυτή κτλ. 

Στην πραγματικότητα με το micro betting μπορεί κανείς να στοιχηματίσει σε ο,τιδήποτε μπορεί να συμβεί (ή να μη συμβεί) μέσα στον αγώνα, και αυτό ενώ ο αγώνας βρίσκεται σε εξέλιξη. 

Έχοντας την ευκαιρία να στοιχηματίσει κανείς σε τέτοιες αγορές, που αφορούν ο,τιδήποτε μικρό ή μεγάλο μέσα σε ένα παιχνίδι είναι ιδιαιτέρως ελκυστικό. Ακόμα και οι πιο απαιτητικοί παίκτες δείχνουν να είναι όλο και πιο ευχαριστημένοι με κάτι τέτοιο. Και αυτό γιατί με το micro betting το να παρακολουθεί κάποιος έναν αγώνα γίνεται πιο διαδραστική εμπειρία αλλά και το να στοιχηματίζει κανείς σε ένα αθλητικό γεγονός γίνεται πιο πλούσια και πολύπλευρη εμπειρία. 

Με το micro betting η ικανοποίηση είναι άμεση - στην περίπτωση που ο παίκτης θα κερδίσει το στοίχημα. Χωρίς να χρειάζεται να περιμένει ως το τέλος ενός αγώνα, το στοίχημα στην περίπτωση αυτή διευθετείται άμεσα.

Αν δηλαδή ποντάρει στον παίκτη που θα πάρει το επόμενο φάουλ, η διευθέτηση θα γίνει άμεσα με το που θα πάρει κάποιος παίκτης το φάουλ. Αν κερδίσει, παίρνει αυτόματα και άμεσα τα κέρδη. Για τους ανυπόμονους ή ακόμη περισσότερο για αυτούς που θέλουν να ζουν όλη τη δράση και την ένταση ενός αγώνα, το micro betting είναι ο καλύτερος τρόπος για να το κάνουν. 

Εκτός από την ευκαιρία για πιο διαδραστική εμπειρία, το micro betting προσφέρει επίσης και τη δυνατότητα στους παίκτες του στοιχήματος να αυξήσουν τις πιθανότητες για κέρδη, εφόσον ουσιαστικά τους δίνεται η ευκαιρία να στοιχηματίσουν σε περισσότερες αγορές. 

Πάντα θα υπάρχουν στιγμές ή και μικρά γεγονότα μέσα σε έναν ποδοσφαιρικό αγώνα που θα προσφέρονται για στοιχηματισμό. Και έτσι, πάντα θα υπάρχουν αγορές για να ικανοποιήσουν τις ανάγκες των παικτών. Στην ουσία, το πλήθος των στοιχηματικών αγορών εξαρτάται από τη φαντασία και τη δημιουργικότητα των στοιχηματικών εταιρειών και τη διάθεση τους να μετατρέψουν ένα αγώνα σε πολλές μικρές ευκαιρίες για ποντάρισμα!

Οι παίκτες του στοιχήματος μέσα από το micro betting ζουν μια τελείως διαφορετική εμπειρία, που ανεβάζει το επίπεδο και τη δυσκολία του πονταρίσματος. Καλούνται να προβλέψουν όχι την έκβαση ή κάποιο τελικό αποτέλεσμα του αγώνα, αλλά να αποκωδικοποιήσουν στιγμιότυπα, μεμονωμένα περιστατικά, επεισόδια και μικρο-γεγονότα μέσα στον αγώνα. 

Αυτό από μόνο του είναι από τη μία πολύ ενδιαφέρον - ειδικά για όσους βρίσκουν μεγάλη ικανοποίηση από την ικανότητα τους να ‘διαβάζουν’ σωστά έναν αγώνα - αλλά ταυτόχρονα είναι και πολύ πιο απαιτητικό. Κάτι που σημαίνει πως το να παρακολουθείς έναν αγώνα γίνεται από παθητική διαδικασία, μια δυναμική διαδικασία που διαρκώς εξελίσσεται και σε κάνει να μπαίνεις στη λογική να αναλύεις το κάθε τι. 

Αλλά και για τους αρχάριους στο στοίχημα ή και αυτούς που δεν έχουν πολλές γνώσεις πάνω στο ποδόσφαιρο, το micro betting αποτελεί έναν τρόπο να γίνει ένας αγώνας όλο πιο ενδιαφέρον και πιο διασκεδαστικός. 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το