Οι Πορτογάλοι μετρούν τέσσερις βαθμούς στο γκρουπ και δεν έχουν «κλειδώσει» ακόμα την πρόκριση τους στους «16» του Θεσμού. Χρειάζονται έστω έναν βαθμό απέναντι στους Βαυαρούς, ενώ προκρίνονται ακόμα και με ήττα με μικρή διαφορά τερμάτων, αρκεί να μην κερδίσει στο άλλο ματς η Μπόκα Τζούνιορς την Όκλαντ Σίτι με πολλά γκολ.
Όσον αφορά τους τυπικά φιλοξενούμενους, με 12-1 στα γκολ ως τώρα δεν άφησαν… περιθώρια αμφισβήτησης στον όμιλο. Έχουν περάσει στα νοκ-άουτ και θέλουν έστω ένα «Χ» για να τερματίσουν πρώτοι. Σε διαφορετική περίπτωση οι «αετοί» θα τους προσπεράσουν.
Το συγκεκριμένο ματς θα μπορούσε κάλλιστα να συμπεριληφθεί στη λίστα με τις μπόμπες στοίχημα σήμερα, αφού ο άσος προσφέρεται σε τιμή άνω του τετραπλασιασμού (4.35). Η Μπενφίκα του Βαγγέλη Παυλίδη είναι σε καλή κατάσταση και έχει τα φόντα να κάνει την έκπληξη, «κλέβοντας» στο φινάλε την κορυφή μέσα από τα χέρια της Μπάγερν.
*Ισχύουν όροι & προϋποθέσεις
ΕΕΕΠ | 21+ | ΠΑΙΞΕ ΥΠΕΥΘΥΝΑ