Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ακαδημία Γονέων «Από το Α έως το Ω» | 4η Συνάντηση

the roots web banners 06

Ακαδημία Γονέων «Από το Α έως το Ω» | 4η Συνάντηση
07.04.2024 | 13:30

Ακαδημία Γονέων «Από το Α έως το Ω» | 4η Συνάντηση

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το ΚΕΠ Υγείας του Δήμου Λήμνου σας προσκαλεί να παρακολουθήσετε την 4η συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων, που διοργανώνει το ΕΔΔΥΠΠΥ σε συνεργασία με τη Μονάδα Εφηβικής Υγείας της Β’ Παιδιατρικής Κλινικής του Πανεπιστημίου Αθηνών Νοσοκομείο Παίδων «Π & Α Κυριακού», με θέμα:«Σχολικό περιβάλλον και εκπαίδευση: Μαθησιακή ετοιμότητα, δυσκολίες και άλλες προκλήσεις»

 

Ομιλητές:

  • Ελένη Παναγούλη, Παιδίατρος MSc, PhD, Ειδίκευση στην Αναπτυξιακή και Εφηβική Υγεία, Επιστ. Συνεργάτις Ιατρικής Σχολής Εθνικού και Καποδιστριακού Πανεπιστημίου Αθηνών (Ε.Κ.Π.Α.)
  • Κων/νος Καλιανιώτης, Ειδικός Παιδαγωγός – Λογοπεδικός, MSc “Στρ. Αναπτυξιακής και Εφηβικής Υγείας”, Επιστ. Συνεργάτης Μονάδας Εφηβικής Υγείας (Μ.Ε.Υ.), Β΄ Παιδιατρική Κλινική Ε.Κ.Π.Α. Νοσοκομείο Παίδων “Π. & Α. Κυριακού”

 

  H διαδραστική συνάντηση θα πραγματοποιηθεί την Τετάρτη 10 Απριλίου 2024 και ώρα 18:15 -20:00.

 Στο ανωτέρω πρόγραμμα, παρουσιάζονται θέματα σχετικά με την υγεία, την ανάπτυξη και τη συμπεριφορά των παιδιών, τις σχέσεις στην οικογένεια και το σχολείο κ.λπ. και τελεί υπό την Αιγίδα του ΕΔΔΥΠΠΥ. 

Για να παρακολουθήσετε την 4η Συνάντηση της Ακαδημίας Γονέων ακολουθήστε το παρακάτω link: https://us06web.zoom.us/webinar/register/WN_rS6OxOp0SNm-OH8OJI3IrA#/registration

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel