Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Λήμνος: Νέες απόπειρες τηλεφωνικής απάτης στο όνομα γνωστού λογιστή

the roots web banners 06

Λήμνος: Νέες απόπειρες τηλεφωνικής απάτης στο όνομα γνωστού λογιστή
10.04.2024 | 21:22

Λήμνος: Νέες απόπειρες τηλεφωνικής απάτης στο όνομα γνωστού λογιστή

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Δεν έχουν τέλος οι απόπειρες τηλεφωνικής απάτης και στη Λήμνο, με τους απατεώνες να επικαλούνται το όνομα γνωστού λογιστή προκειμένου να καταφέρουν να εξαπατήσουν τα ανυποψίαστα θύματα τους.

Όπως πληροφορούμαστε, καλούν και αναφέρουν πως επικοινωνούν από συγκριμένο λογιστή και ζητούν να μάθουν τραπεζικούς λογαριασμούς, αριθμούς pin και άλλα προσωπικά τραπεζικά στοιχεία, προκειμένου να τους μεταφέρουν χρήματα από επιδόματα που εκκρεμούν και για κάποιο λόγο δεν έχει ολοκληρωθεί αυτόματα η διαδικασία.

Όπως επισημαίνει το λογιστικό γραφείο που οι απατεώνες επικαλούνται, δεν πρόκειται ποτέ κανένα λογιστικό γραφείο ή τράπεζα να καλέσει τους πελάτες του και να ζητήσει προσωπικά στοιχεία και pin. Κανένα λογιστικό γραφείο δεν μπορεί να μεταφέρει χρήματα από επιδόματα. Αν σας καλέσουν και επικαλεστούν κάποιον συνεργάτη σας από άγνωστο τηλεφωνικό αριθμό, τερματίστε την κλήση και επικοινωνήστε εσείς με το συνεργάτη σας στα τηλεφώνα που συνηθίζεται να χρησιμοποιείται.

Ας είστε προσεκτικοί και υποψιασμένοι στις κλήσεις που δέχεστε από άγνωστους τηλεφωνικούς αριθμούς και μη δέχεστε άκριτα τα όσα σας αναφέρουν.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το