Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>«Be one of us - Hellas» | Διαφημιστικό βίντεο για την Eλλάδα από τους σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa»
«Be one of us - Hellas» | Διαφημιστικό βίντεο για την Eλλάδα από τους σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa»
20.03.2013 | 14:52

«Be one of us - Hellas» | Διαφημιστικό βίντεο για την Eλλάδα από τους σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής «Tabula Rasa»

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Καλά Νέα

Κάποιοι -ακόμα και σε αυτή την περίοδο που διανύουμε- θα κοστολογούσαν με αμύθητα ποσά μια διαφημιστική καμπάνια για την προβολή της Ελλάδας στο εξωτερικό.

Η Τουρκία με εικόνες άκρως ελληνικές (βλέπε Αγιά Σοφιά - Κωνσταντινούπολη) έχει ήδη ξεκινήσει το promo του τουρισμού της, ενώ στην Ελλάδα οι "υπεύθυνοι" ακόμα δεν έχουν κάνει τίποτα, προφασιζόμενοι τα τσουχτερά κοστολόγια!

Οι σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa", θέλοντας να δείξουν την αγάπη τους γι' αυτή τη χώρα που λέγεται Ελλάδα, αποφάσισαν να αναλάβουν δράση και κατάφεραν να αποδείξουν πως μόλις με μια δανεική κάμερα και ιδέες ανεκτίμητες, μπορεί κάποιος να κάνει θαύματα!

"Be one of us - Hellas" Το διαφημιστικό αυτό για την Ελλάδα, γράφτηκε στα πλαίσια του μαθήματος της διαφήμισης. Η έμπνευση των σπουδαστών προήλθε από την αγάπη για την πατρίδα τους και την πεποίθησή τους ότι ζουν σε ένα από τα ωραιότερα μέρη του κόσμου. Και με κόστος; Μόνο 24,70 ευρώ! Διότι αυτό που χρειάζεται τελικά η Ελλάδα, είναι ανθρώπους με όνειρα, ιδέες και αγάπη γι' αυτό που κάνουν.

Οι μόνοι που ενδιαφέρονται πραγματικά για την Ελλάδα, είναι οι άνθρωποι της διπλανής πόρτας. Εμείς έχουμε τη δύναμη. Οφείλουμε να βοηθήσουμε την Ελλάδα μας, με κάθε τρόπο!

Δείτε το βίντεο που έστειλαν στο σταθμό μας οι σπουδαστές του εργαστηρίου δημιουργικής γραφής "Tabula Rasa"

 

 

 

 

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018