Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Στο 40% η αύξηση στις κρατήσεις στην Ελλάδα το καλοκαίρι

banner roots

Στο 40% η αύξηση στις κρατήσεις στην Ελλάδα το καλοκαίρι
22.04.2013 | 02:18

Στο 40% η αύξηση στις κρατήσεις στην Ελλάδα το καλοκαίρι

Συντάκτης:  FM 100 Newsroom
Κατηγορία: Καλά Νέα

Ο διευθυντής του αυστριακού ταξιδιωτικού οργανισμού "Ruefa", Βάλτερ Κραλ, εκτιμά πως θα υπάρχει αύξηση έως και 40% στις κρατήσεις φέτος για διακοπές στην Ελλάδα.

Το έχει δηλώσει ο ίδιος στην αυστριακή εφημερίδα "Kleine Zeitung".

Επίσης, ο διευθυντής του επίσης μεγάλου αυστριακού ταξιδιωτικού οργανισμού "Thomas Cook", Ιωάννης Αφουκατούδης, προβλέπει πως φέτος "θα είναι ένα καλοκαίρι της Ελλάδας", εάν δεν υπάρχουν αρνητικές ειδήσεις και άσχημες εικόνες.

Από την πλευρά του, ο πρόεδρος του Συνδέσμου Ελληνικών Τουριστικών Επιχειρήσεων, Ανδρέας Ανδρεάδης, δηλώνει στο Reuters ότι αναμένεται μια άνευ προηγουμένου "επέλαση" Ευρωπαίων, με τις προβλέψεις να ανεβάζουν σε 17 εκατομμύρια τους ξένους επισκέπτες στην Ελλάδα εφέτος.

Όπως δηλώνει ο Βάλτερ Κραλ, η αύξηση στις κρατήσεις ανέρχεται στο 40% σε σχέση με πέρσι, φτάνοντας στα επίπεδα του 2010, που ήταν μια καλή χρονιά για την Ελλάδα, ενώ συγχρόνως σημειώνει πως η εμπιστοσύνη για την Ελλάδα έχει επιστρέψει.

Στο δημοσίευμα της "Kleine Zeitung" υπογραμμίζεται πως, αντιδρώντας στην κρίση, οι Έλληνες ξενοδόχοι έχουν μειώσει τις τιμές, ανεβάζοντας συγχρόνως το επίπεδο της ποιότητας των υπηρεσιών, ενώ ένας επιπλέον λόγος για την αυξημένη ζήτηση είναι και το γεγονός των προσφορών σε πτήσεις από Βιέννη και Γκρατς, με το οποίο, για παράδειγμα, συνδέονται απευθείας το καλοκαίρι εννέα προορισμοί σε δέκα ελληνικά νησιά.

Πηγή: news247.gr

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel