Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Καλά Νέα>>Chillbox: Το ελληνικό παγωμένο γιαούρτι που ξελόγιασε την Αθήνα ταξιδεύει σε Παρίσι και Άμστερνταμ

the roots web banners 06

Chillbox: Το ελληνικό παγωμένο γιαούρτι που ξελόγιασε την Αθήνα ταξιδεύει σε Παρίσι και Άμστερνταμ
25.10.2013 | 15:16

Chillbox: Το ελληνικό παγωμένο γιαούρτι που ξελόγιασε την Αθήνα ταξιδεύει σε Παρίσι και Άμστερνταμ

Συντάκτρια:  Κυριακή Κατσάκη
Κατηγορία: Καλά Νέα

Μπορεί το chillbox να μετρά μόλις ένα χρόνο λειτουργίας, ωστόσο η ποιότητα και η γνήσια ελληνική γεύση το έφεραν γρήγορα στην κορυφή.

Η Chillbox A.E. ξεκίνησε το 2012, ενώ σήμερα διαθέτει το μεγαλύτερο δίκτυο καταστημάτων frozen yogurt στην Ελλάδα με 56 σημεία ενώ τις τελευταίες ημέρες ξεκίνησαν τη λειτουργία τους δυο νέα καταστήματα στο Παρίσι και στο Άμστερνταμ.

Όπως αναφέρει το greekfood, η δημιουργία των δύο αυτών νέων καταστημάτων διευρύνει το δίκτυο της chillbox και στο εξωτερικό, όπου ήδη διατηρεί παρουσία στις αγορές της Αγγλίας (1 κατάστημα), του Βελγίου (1 κατάστημα), της Σουηδίας (4 καταστήματα), της Βουλγαρίας (4 καταστήματα), της Κύπρου (1 κατάστημα), και της ΠΓΔΜ (1 κατάστημα).

Το κατάστημα chillbox στο Παρίσι βρίσκεται στο καινούργιο εμπορικό κέντρο Aéroville και αποτελεί το πρώτο κατάστημα της αλυσίδας που δημιουργείται στο πλαίσιο της συμφωνίας Master Franchise μεταξύ της Chillbox Α.Ε. και της Deli Grec SAS.

Η συμφωνία προβλέπει τη δημιουργία τουλάχιστον 30 καταστημάτων chillbox στη γαλλική επικράτεια σε βάθος πενταετίας, ενώ το οικονομικό ύψος της επένδυσης αναμένεται να ξεπεράσει τα 4 εκατομμύρια ευρώ. Το αντίστοιχο chillboxεπί ολλανδικού εδάφους, συνολικής επιφάνειας 70 τ.μ., δημιουργήθηκε στο πλαίσιο της συμφωνίας με τη Nectar & Ambrosia Bvio και βρίσκεται στο εμπορικό κέντρο 4Meren της πόλης Hoofddorp, σε απόσταση 20' από το Άμστερνταμ.

Επισημάνεται, ότι η Chillbox Α.Ε. είναι αμιγώς ελληνική εταιρεία, με το σύνολο των προϊόντων της να παράγονται στην Ελλάδα, συνδυάζοντας ελληνικές πρώτες ύλες με ελληνικό φρέσκο γάλα.


Πηγή: iefimerida.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το