Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παρούσα η Πολιτική Ηγεσία στην επέτειο απελευθέρωσης του Αγίου Ευστρατίου (mp3)

banner roots

Παρούσα η Πολιτική Ηγεσία στην επέτειο απελευθέρωσης του Αγίου Ευστρατίου (mp3)
16.10.2014 | 15:29

Παρούσα η Πολιτική Ηγεσία στην επέτειο απελευθέρωσης του Αγίου Ευστρατίου (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Την 102η επέτειο από την απελευθέρωση του ετοιμάζεται να γιορτάσει το νησί του Αγίου Ευστρατίου και ο κατάλογος των επισήμων που θα τιμήσουν  τη γιορτή με την παρουσία τους είναι μεγάλος.

Όπως πληροφορούμαστε λοιπόν, στον Άγιο Ευστράτιο θα μεταβούν το Σάββατο 18  Οκτωβρίου ο  Υπουργός Δικαιοσύνης Χαράλαμπος Αθανασίου ως εκπρόσωπος της Κυβέρνησης, ο Βουλευτής του ν. Λέσβου Νίκος Σηφουνάκης, ο Αντιπεριφερειάρχης Στρατής Κύτελης ως εκπρόσωπος της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου, ο Δήμαρχος Λήμνου Δημήτρης Μαρινάκης και εκπρόσωποι των στρατιωτικών δυνάμεων.

Έντονα, τις τελευταίες ώρες, ακούγεται και το όνομα του Νίκου Ζωίδη, Γενικού Γραμματέα  Αιγαίου και νησιωτικής Πολιτικής, αλλά μέχρι αυτή την ώρα η παρουσία του στην τελετή δεν έχει επισημοποιηθεί.

Με αφορμή τον εορτασμό της απελευθέρωσης του Αγίου Ευστρατίου, ο Fm 100 επικοινώνησε σήμερα με τη Δήμαρχο του νησιού, Μαρία Κακαλή.

Η κ. Κακαλή, αναφέρθηκε στα προβλήματα που έχει κληθεί να αντιμετωπίσει  στον 1,5 μήνα θητείας αλλά και για την  πορεία του έργου που υλοποιείται στο λιμάνι του Αγίου Ευστρατίου.

Επίσης, σχολίασε τις παραιτήσεις  που υπέβαλαν δύο άντρες της αντιπολίτευσης, Αγαπητός Ζέρβας, επικεφαλής του συνδυασμού και Πανάγος Κριτσίκης, Δημοτικός Σύμβουλος.

Τέλος, η Δήμαρχος Αγίου Ευστρατίου αναφέρθηκε στις  τις προετοιμασίας που γίνονται για τον εορτασμό της 102ης επετείου.  

Ακούστε τα όσα δήλωσε η κ. Κακαλή.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το