Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>«Ανεμόεσσα»: «Η πλατεία Υψιπύλης όφειλε να έχει αλλάξει»

afoi poriazi

«Ανεμόεσσα»: «Η πλατεία Υψιπύλης όφειλε να έχει αλλάξει»
17.10.2014 | 09:30

«Ανεμόεσσα»: «Η πλατεία Υψιπύλης όφειλε να έχει αλλάξει»

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επιστολή προς το Συμβούλιο της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας απέστειλε ο Όμιλος Προστασίας Περιβάλλοντος και Αρχιτεκτονικής Κληρονομιάς Νήσου Λήμνου «Ανεμόεσσα», με αφορμή τις πρόσφατες εργασίες καθαρισμού και ασπρισμάτων της Πλατείας Υψιπύλης.

Στην επιστολή μάλιστα, η «Ανεμόεσσα» υπενθυμίζει την πρόταση για ανάπλαση της πλατείας που είχε καταθέσει ο Όμιλος τον Ιανουάριο του 2013.

Η επιστολή αναφέρει:

«Με αφορμή τις πρόσφατες εργασίες καθαρισμού και ασπρισμάτων της Πλατείας Υψιπύλης (ΟΤΕ) που αποτέλεσαν την πρώτη πρωτοβουλία της Δημοτικής Κοινότητας Μύρινας από την ανάληψη των καθηκόντων της, επιθυμούμε εφ’ ενός να σας συγχαρούμε για τη δραστηριότητά σας και αφετέρου να σας ενημερώσουμε ότι ο Όμιλός μας έχει υποβάλει -τον Ιανουάριο του 2013 στο Δήμο Μύρινας- προκαταρκτική πρόταση ανάπλασης της Πλατείας Υψιπύλης,  την οποία και σας καταθέτουμε, για ενημέρωση και για την ανάληψη αναγκαίων ενεργειών προώθησης του έργου.

Αναμφίβολα, η πλατεία Υψιπύλης, στη καρδιά του εμπορικού και ιστορικού κέντρου της πόλης, θα όφειλε να έχει ένα πιο σύγχρονο, φιλικό, οικολογικό και ελκυστικό πρόσωπο, συμβατό με τις αρχές βιοκλιματικού σχεδιασμού των δημόσιων ανοιχτών χώρων που προωθούνται για τις αναπλάσεις των ΟΤΑ. Ελπίζουμε ότι οι προτάσεις μας αυτές   συμβάλλουν προς αυτή την κατεύθυνση.

Είμαστε προφανώς στη διάθεσή σας  για κάθε συζήτηση που θα μπορούσε να βοηθήσει στην περαιτέρω ωρίμανση και υλοποίηση του έργου». 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018