Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Παράταση στην προσθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο workshop ερασιτεχνικής φωτογραφίας
Παράταση στην προσθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο workshop ερασιτεχνικής φωτογραφίας
17.10.2014 | 17:51

Παράταση στην προσθεσμία υποβολής αιτήσεων συμμετοχής στο workshop ερασιτεχνικής φωτογραφίας

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Παράταση παίρνει η προθεσμία υποβολής αιτήσεων για τη συμμετοχή στο φωτογραφικό workshop που θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο με θέμα “Ο ρόλος της φωτογραφίας στην ανάδειξη του πολιτισμού των νησιωτικών περιοχών”, σύμφωνα με επίσημη ανακοίνωση της Αναπτυξιακής Λήμνου Α.Ε.

Συγκεκριμένα, λόγω μειωμένου ενδιαφέροντος, η προθεσμία υποβολής των αιτήσεων συμμετοχής παρατείνεται έως τη Δευτέρα 20 Οκτωβρίου 2014.  

Το φωτογραφικό workshop θα πραγματοποιηθεί στη Ρόδο το διήμερο 6 & 7 Νοεμβρίου 2014 και θα περιλαμβάνει ομιλίες, παρουσιάσεις και πιλοτική φωτογράφιση με σκοπό τον διαγωνισμό φωτογραφίας και την δημιουργία λευκώματος. Να σημειωθεί ότι η ανακοίνωση απευθύνεται αποκλειστικά σε ερασιτέχνες φωτογράφους.

Επιπλέον, απαραίτητη κρίνεται η υποβολή 10 φωτογραφιών σχετικών με το ανωτέρω θέμα, προς αξιολόγηση, ενώ οι συμμετέχοντες δεσμεύονται μετά την επιστροφή τους από τη συνάντηση δικτύωσης, να διαδώσουν τα αποτελέσματα σε ανοιχτή συνάντηση ερασιτεχνών φωτογράφων που θα πραγματοποιηθεί στη Μύρινα.  

Περισσότερες πληροφορίες μπορείτε να απευθυνθείτε στην ΑΝ.Ε.Λ. Α.Α.Ε. ΟΤΑ, Ιερού Λόχου 23 & Αγίου Νικολάου, Μύρινα Λήμνου, στο website: www.anel-sa.gr και στα τηλέφωνα 22540 24604 & 23849. Υπεύθυνες επικοινωνίας είναι οι Βρακατσέλη Σοφία και Μαυρομμάτη Άντα.

Ακολουθεί η φόρμα συμμετοχής που καλούνται να συμπληρώσουν οι ενδιαφερόμενοι.

2

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018