Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Έμπρακτη στήριξη των «Λημνιών εν Δράσει» στο σύλλογο ΑΜΕΑ «Ορίζοντες» της Λήμνου

afoi poriazi

Έμπρακτη στήριξη των «Λημνιών εν Δράσει» στο σύλλογο ΑΜΕΑ «Ορίζοντες» της Λήμνου
18.10.2014 | 07:24

Έμπρακτη στήριξη των «Λημνιών εν Δράσει» στο σύλλογο ΑΜΕΑ «Ορίζοντες» της Λήμνου

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο πρόεδρος των «Λημνιοί εν δράσει», Γιώργος Δημάρης και το ενεργό μέλος του συλλόγου, Μαρία Κουμιανού, επιμελήτρια της υπαίθριας εικαστικής έκθεσης «Λήμνος: Art Island», η οποία παρουσιάστηκε στο λιμάνι της Μύρινας στο πλαίσιο του LemnosFestival 2014, επισκέφτηκαν την Παρασκευή, 17 Οκτωβρίου, το ειδικό σχολείο Καλλιθέας.

Συζήτησαν με τη διευθύντρια, Γεσθημανή (Μάνια) Κατεβαινίδου, με έμφαση στα προβλήματα που αντιμετωπίζουν το σχολείο και ο σύλλογος ΑΜΕΑ Λήμνου «Ορίζοντες», του οποίου είναι γραμματέας η ίδια.

Οι «Λημνιοί εν δράσει» παρέδωσαν δωρεά στην κ. Κατεβαινίδου, ως εκπρόσωπο των «Οριζόντων» το ποσό των 350 ευρώ και ευελπιστούν ότι στο μέλλον θα μπορέσουν να συμβάλουν ακόμη περισσότερο στο έργο του πολύτιμου για το νησί Συλλόγου.

Τα έσοδα από τις πωλήσεις έργων καλλιτεχνών της εικαστικής έκθεσης «Λήμνος: Art Island» στην οποία μετείχαν οι: Paolo Incarnato, Θάλεια Κερούλη, Κοσμάς Κουμιανός, Νικόλας Μπλιάτκας, Λουντμίλα Παπαγιαννίδη, Γιώργος Κοντέλλης, ανήλθαν σε 200 ευρώ και όπως είχε ανακοινωθεί κατά το LemnosFestival 2014 δόθηκαν στους «Ορίζοντες». Οι «Λημνιοί εν δράσει» συνέβαλαν με επιπλέον 150 ευρώ.

                              fm100 amea1

                                fm100 amea2

 

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε τοaqua blue new

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018