Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Συγχαρητήρια από τον Υπουργό Δικαιοσύνης στους πτυχιούχους του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λήμνου
achilladelis
Συγχαρητήρια από τον Υπουργό Δικαιοσύνης στους πτυχιούχους του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λήμνου
22.10.2014 | 19:30

Συγχαρητήρια από τον Υπουργό Δικαιοσύνης στους πτυχιούχους του Πανεπιστημιακού Τμήματος Λήμνου

Συντάκτης/Συντάκτρια: 
Κατηγορία: Λήμνος

Τα συγχαρητήριά του στους πτυχιούχους του Τμήματος Επιστημών Διατροφής και Τροφίμων, της Πανεπιστημιακής Σχολής της Λήμνου, εξέφρασε ο Υπουργός Δικαιοσύνης, Διαφάνειας και Ανθρωπίνων Δικαιωμάτων, Χαράλαμπος Αθανασίου.

«Συγχαρητήρια στους πτυχιούχους του τμήματος Επιστημών Διατροφής και Τροφίμων, της Σχολής Περιβάλλοντος, του Πανεπιστημίου Αιγαίου. Διδαχθήκατε μία πολύ σοβαρή επιστήμη, που έχει μεγάλες δυνατότητες ανάπτυξης τα επόμενα χρόνια σε ένα υπέροχο μέρος, όπως είναι η Λήμνος», δήλωσε.

Ο Υπουργός υποστήριξε ότι το Τμήμα της Λήμνου έχει πραγματοποιήσει μεγάλα βήματα επιτυχίας στην Ελλάδα και τα βραβεία «Αριστείας» είναι μια επιβράβευση της σοβαρής δουλειάς που γίνεται στο Τμήμα αυτό. «Αναμένουμε τα επόμενα χρόνια και άλλες ανάλογες και καλύτερες διακρίσεις. Εύχομαι καλή σταδιοδρομία», καταλήγει.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018