Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>"Ελάτε να τα πούμε όπως παλιά" από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ατσικής | Πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

the roots web banners 06

"Ελάτε να τα πούμε όπως παλιά" από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ατσικής | Πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις
05.12.2014 | 12:50

"Ελάτε να τα πούμε όπως παλιά" από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ατσικής | Πλούσιες Χριστουγεννιάτικες εκδηλώσεις

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Χριστουγεννιάτικο εργαστήρι και εκδήλωση για "Να τα πούμε όπως παλιά" διοργανώνει ο Σύλλογος Ατσικιωτών «Ο Άγιος Ερμόλαος» δίνοντας τη δυνατότητα σε μικρούς και μεγάλους να μπουν στο κλίμα των Χριστουγέννων.

Πιο συγκεκριμένα το χριστουγεννιάτικο εργαστήρι θα δώσει στα παιδιά την ευκαιρία να δημιουργήσουν τα δικά τους μοναδικά στολίδια για τις φετινές γιορτές.

Ο Σύλλογος στην πρόσκλησή του αναφέρει πως περιμένει όλα τα παιδιά, μικρά και μεγάλα.

Το εργαστήρι θα στηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο Ατσικής στις 13 και 20 Δεκεμβρίου στις 12 το μεσημέρι

Σημειώνεται πως τα παιδιά θα πρέπει να έχουν μαζί τους ένα παλιό CD και μια χαρτοπετσέτα πολύχρωμη ή με χριστουγεννιάτικα σχέδια.

Επίσης ο Πολιτιστικός Σύλλογος Ατσικιωτών "Άγιος Ερμόλαος" και ο Σχολικός Σύμβουλος Πρωτοβάθμιας Εκπαίδευσης κ. Παναγιώτης Μουτζούρης την Κυριακή 21 Δεκεμβρίου στις 6:30 το απόγευμα διοργανώνουν Χριστουγεννιάτικη εκδήλωση με τίτλο "Να τα πούμε όπως παλιά".

Και αυτή εκδήλωση θα πραγματοποιηθεί στο Πολιτιστικό Κέντρο της Ατσικής.

Η γιορτή θα περιλαμβάνει παραδοσιακά κάλαντα από όλη την Ελλάδα, αναγνώσματα για τα Χριστούγεννα , παραδοσιακά γλυκά και παραμύθι σε μορφή σκέτς.

Η εκδήλωση θα παρουσιαστεί από ενήλικες και ο σκοπός της είναι να θυμηθούν οι μεγάλοι και να μάθουν οι μικροί.

Η ιδέα προέκυψε από το γεγονός ότι το Πολιτιστικό Κέντρο της Ατσικής ήταν μέχρι το 1958 σχολείο και εκεί έκαναν τις γιορτές τους τα παιδιά τότε.

Το ζητούμενο λοιπόν είναι αυτά τα παιδιά, που τώρα είναι γιαγιάδες και παππούδες να έρθουν και να θυμηθούν μαζί με τα παιδιά και τα εγγόνια τους.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το