Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Προσφορά αλληλεγγύης από την «ΑΒ Βασιλόπουλος» | Δωροεπιταγές 817 ευρώ σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη
Προσφορά αλληλεγγύης από την «ΑΒ Βασιλόπουλος» | Δωροεπιταγές 817 ευρώ σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη
05.12.2014 | 17:37

Προσφορά αλληλεγγύης από την «ΑΒ Βασιλόπουλος» | Δωροεπιταγές 817 ευρώ σε ανθρώπους που το έχουν ανάγκη

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Δωροεπιταγές συνολικού ύψους 817 ευρώ, που θα διανείμει ο Δήμος Λήμνου μέσω του Οργανισμού Κοινωνικής Προστασίας και Αλληλεγγύης σε συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη, παρέδωσαν σήμερα στο Δήμαρχο Λήμνου κ. Δημήτρη Μαρινάκη και την Πρόεδρο του ΟΚΠΑ κ. Μαγδαληνή Τούφου, ο Διευθυντής του καταστήματος «ΑΒ Βασιλόπουλος» κ. Παναγιώτης Μαρκόπουλος και η  κ. Ελένη Ρούφου Παπάμαλη.

Ο Δήμαρχος και η Πρόεδρος του ΟΚΠΑ ευχαρίστησαν την «ΑΒ Βασιλόπουλος» για τη στήριξη που προσφέρει στους συμπολίτες μας που έχουν ανάγκη, ενώ τα στελέχη της εταιρείας διαβεβαίωσαν ότι οι δράσεις θα συνεχιστούν και το 2015.

Πρόκειται για μία πανελλαδική πρωτοβουλία της αλυσίδας σούπερ μάρκετ, στο πλαίσιο του προγράμματος εταιρικής κοινωνικής ευθύνης της εταιρείας. Οι δωροεπιταγές διανέμονται σε οικονομικά ασθενείς συμπολίτες μας, οι οποίοι επιλέγονται βάσει κοινωνικών και εισοδηματικών κριτηρίων.

Αυτές τις ημέρες διανέμονται δωροεπιταγές αξίας 1.500 ευρώ της ΑΒ Βασιλόπουλος από τον ΟΚΠΑ, οι οποίες είχαν παραληφθεί το φθινόπωρο.

Επίσης, στο πλαίσιο των δράσεων αυτών, συγκεντρώνονται τρόφιμα μακράς διάρκειας στα τα καλάθια του «Μπορούμε» που βρίσκονται στα καταστήματα ΑΒ Βασιλόπουλος, προσφορά των πελατών του καταστήματος. Τα τρόφιμα αυτά διανέμει επίσης ο ΟΚΠΑ, σε συνεργασία με τους κοινωνικούς φορείς του νησιού.

Τέλος, σε συνεργασία με τη δράση «Μπορούμε» και τα ΑΒ Βασιλόπουλος, άπορες οικογένειες θα παραλάβουν «χριστουγεννιάτικο κουτί» με τα απαραίτητα για το γιορτινό τραπέζι.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018