Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Ύπατη Αρμοστεία στο πλευρό των προφύγων | Επίσκεψη κλιμακίου στη Λήμνο

banner roots

Η Ύπατη Αρμοστεία στο πλευρό των προφύγων  | Επίσκεψη κλιμακίου στη Λήμνο
16.11.2012 | 13:23

Η Ύπατη Αρμοστεία στο πλευρό των προφύγων | Επίσκεψη κλιμακίου στη Λήμνο

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας του ΟΗΕ,  για τους πρόσφυγες, βρίσκονται από χτες στη Λήμνο, προκειμένου να βρεθούν κοντά στους μετανάστες που έχουν φτάσει το τελευταίο διάστημα στο νησί προερχόμενοι από τα απέναντι παράλια.

Εχτές το απόγευμα συναντήθηκαν με τους μετανάστες που φιλοξενούνται στην αίθουσα αναμονής στο λιμάνι, ενώ σήμερα το πρωί είχαν συνάντηση με τους εμπλεκόμενους στο θέμα της διαμονής των μεταναστών στη Λήμνο φορείς.

Λίγο αργότερα, συναντήθηκαν με τον Αντιδήμαρχο Λήμνου Δημήτρη Μπουλώτη και με τον Πρόεδρο του Δημοτικού Συμβουλίου Κώστα Αδαμίδη.
Στην συζήτηση εκτός των άλλων, δόθηκε ιδιαίτερη σημασία, στο θέμα της αξιοποίησης Ευρωπαικών κονδυλίων, μέσω των οποίων θα αναζητηθούν τρόποι να ενισχυθούν οι φορείς που συμβάλλουν στη δημιουργία ανθρώπινων συνθηκών διαβίωσης των μεταναστών που βρίσκονται στο νησί μας.

Σύμφωνα με πληροφορίες μας, οι εκπρόσωποι της Ύπατης Αρμοστείας, εντυπωσιάστηκαν  απο το γεγονός, ότι οι φορείς της Λήμνου, με πρωτοβουλία του Δήμου,, κατάφεραν και συντονίστηκαν αρκετό καιρό πριν υπάρξει το πρώτο κρούσμα παράνομων μεταναστών στη Λήμνο.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

youtube channel