Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των δικαιούχων και απορριπτόμενων της Βιολογικής Γεωργίας
achilladelis
Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των δικαιούχων και απορριπτόμενων της Βιολογικής Γεωργίας
10.12.2014 | 16:43

Ανακοινώθηκαν τα ονόματα των δικαιούχων και απορριπτόμενων της Βιολογικής Γεωργίας

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Ανακοινώθηκαν σήμερα από τη Διεύθυνση Αγροτικής Οικονομίας της Περιφέρειας Βορείου Αιγαίου τα ονόματα των δικαιούχων και απορριπτόμενων βιοκαλλιεργητών της Λέσβου και της Λήμνου, που κατέθεσαν δήλωση εφαρμογής για το έτος 2012 στο πλαίσιο της δράσης 1.1 «Βιολογική Γεωργία-διετής παράταση».

Ειδικότερα, αναρτήθηκαν στον Πίνακα Ανακοινώσεων της Υπηρεσίας στη Μυτιλήνη οι αναλυτικές ονομαστικές καταστάσεις πληρωμής με τους δικαιούχους και τους απορριπτόμενους– δεσμευμένους. 

Οι καταστάσεις περιλαμβάνουν 364 δικαιούχους με συνολικό ποσό πληρωμής 712.688,64 ευρώ και 25 απορριπτόμενους με τους λόγους απόρριψης αναλυτικά. Επίσης οι καταστάσεις έχουν αναρτηθεί και στους πίνακες ανακοινώσεων του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας  της Καλλονής και του Τμήματος Αγροτικής Οικονομίας της Περιφερειακής Ενότητας Λήμνου.

Οι καταστάσεις έχουν αποσταλεί στον ΟΠΕΚΕΠΕ για την έκδοση των σχετικών εντολών πληρωμής και την πίστωση των ατομικών λογαριασμών.

Επί των αναρτημένων αναλυτικών καταστάσεων πληρωμής, μπορούν οι υποβληθούν ενστάσεις εντός πέντε εργάσιμων ημερών από την ημερομηνία της πρώτης ανάρτησης, ήτοι μέχρι την Τετάρτη 17 Δεκεμβρίου 2014 και μετά από την εξέταση των ενστάσεων θα πραγματοποιηθεί νέα πληρωμή.

 

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018