Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Η Λήμνος "στολίζει" το δέντρο της αγάπης για 2η χρονιά

banner roots

Η Λήμνος "στολίζει" το δέντρο της αγάπης για 2η χρονιά
15.12.2014 | 13:40

Η Λήμνος "στολίζει" το δέντρο της αγάπης για 2η χρονιά

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το Περιφερειακό Τμήμα του Ελληνικού Ερυθρού Σταυρού Λήμνου σε συνεργασία με τον ο Οργανισμό Εκπαίδευσης, Δια Βίου Μάθησης, Πολιτισμού και Αθλητισμού του Δήμου Λήμνου και τα ΜΜΕ του νησιού θα συγκεντρώσει γάλατα εβαπορέ για τη δημιουργία ενός δέντρου αγάπης, αλληλεγγύης και προσφοράς, σε χριστουγεννιάτικη εκδήλωση που θα πραγματοποιηθεί στην κεντρική αγορά της Μύρινας (Πλάτανος) το Σάββατο 20 Δεκεμβρίου, στις 11:00 π.μ.

Το δέντρο θα στηθεί με κουτιά από γάλατα (εβαπορέ) τα οποία θα συγκεντρωθούν στο σημείο της εκδήλωσης προκειμένου να διατεθούν σε οικογένειες που τα έχουν ανάγκη. Την ώρα της εκδήλωσης η χορωδία του Δήμου θα ψάλλει Χριστουγεννιάτικα τραγούδια συνοδεία της Δημοτικής Φιλαρμονικής.

Επίσης, το επόμενο Σάββατο 27 Δεκεμβρίου στις 11:00 π.μ. το «Δέντρο Αγάπης» θα στηθεί στο Ανδρώνι, σε συνεργασία με τον Πολιτιστικό Σύλλογο Ανδρωνίου και θα συγκεντρωθούν εβαπορέ γάλατα και τρόφιμα μακράς διαρκείας.

Και φέτος ας «στολίσουμε» τα δέντρα της αγάπης, δείχνοντας έμπρακτα την αλληλεγγύη μας προς τους μικρούς και μεγάλους συνανθρώπους μας που έχουν ανάγκη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το