Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάσπακα φοράει τα γιορτινά του και προετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων
Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάσπακα φοράει τα γιορτινά του και προετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων
21.12.2014 | 17:17

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάσπακα φοράει τα γιορτινά του και προετοιμάζει σειρά εκδηλώσεων

Συντάκτρια:  Δέσποινα Βασιλειάδου
Κατηγορία: Λήμνος

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάσπακα στα πλαίσια των χριστουγεννιάτικων εκδηλώσεων το Σάββατο 27 Δεκεμβρίου με τη βοήθεια μικρών και μεγάλων θα αναβιώσει το έθιμο με τα αμιγώς παραδοσιακά καλάντα της Πρωτοχρονιάς, στις γειτονιές και τις γειτονιές του χωριού. Το βράδυ της ίδιας μέρας σας προσκαλεί στο γλέντι που διοργανώνει στο παλιό Νηπειαγωγείο του χωριού, στις 8.30 το βράδυ, με ζωντανή μουσική. Στην εκδήλωση ο σύλλογος θα απονείμει τιμητική πλακέτα στο Παναγιώτη Μαγδανή για τη μεγάλη του προσφορά στον αθλητισμό.

Ο Πολιτιστικός Σύλλογος Κάσπακα δυο μέρες τη Δευτέρα 29 του μήνα διοργανώνει εκδήλωση στο παλιό Νηπιαγωγείο Κάσπακα με θέμα και αντικείμενο διάφορα χριστουγεννιάτικα θεατρικά. Πρωταγωνιστές θα είναι οι μικροί φίλοι του χωριού, ενώ η εκδήλωση θα περιλαμβάνει διάφορα χριστουγεννιάτικα κεράσματα και καφέ.

Τέλος, ο Σύλλογος Θα ολοκληρώσει τη σειρά των εορταστικών εκδηλώσεων, μ αυτή που θα πραγματοποιηθεί την επόμενη μέρα 30 του μήνα στις 4:30 το απόγευμα, στο παλιό Νηπιαγωγείο του χωριού με θέμα "Ζαχαροπλαστική". Μικροί και μεγάλοι θα έχουν την δυνατότητα να φτιάξουν χριστουγεννιάτικα γλυκίσματα, σε εορταστική διάθεση και να τα απολαύσουν επί τόπου.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

 

seajets superRunner

 

youtube channel