Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Σε τουριστικό πρότζεκτ στη Λήμνο η Dolphin

the roots web banners 06

Σε τουριστικό πρότζεκτ στη Λήμνο η Dolphin
24.12.2014 | 16:10

Σε τουριστικό πρότζεκτ στη Λήμνο η Dolphin

Συντάκτρια:  Βιργινία Καρβέλλη
Κατηγορία: Λήμνος

Την από κοινού ανάπτυξη παραθαλάσσιου ακινήτου της «Ηλίας Γ. Μπαρμπαλιάς - Κτίρια Ειδικών Κατασκευών», στη Λήμνο ανακοινώνουν η Ζonirο Α.Ε. και η «Ηλίας Γ. Μπαρμπαλιάς - Κτίρια Ειδικών Κατασκευών». Οι δύο εταιρίες ενώνουν τις δυνάμεις τους, με σκοπό την τουριστική ανάπτυξη του Βορειοανατολικού Αιγαίου και πιο συγκεκριμένα της παραθαλάσσιας έκτασης 800 στρεμμάτων στον Δήμο της Νέας Κούταλης, στη θέση Φακός, της Λήμνου.

Η Zoniro (πρώην Aristo Developers SA) είναι η παγκόσμια πλατφόρμα πολυτελούς ανάπτυξης της εταιρίας Dolphin Capital Investors (DCI), μια από τις κορυφαίες επενδυτικές εταιρείες στην ανάπτυξη resorts σε αναδυόμενες τουριστικές αγορές και ιδιοκτήτρια του Amanzoe, Nikki Beach Resort & Spa και πολλών άλλων υπό ανάπτυξη projects στην Ελλάδα.

Η DCI αναπτύσσει 14 πρότζεκτ σύνθετων τουριστικών επενδύσεων, επτά στην Ελλάδα και επτά στο εξωτερικό. Από αυτά, τέσσερα έχουν ήδη υλοποιηθεί ή είναι σε πλήρη εξέλιξη (Amanzo'e και Nikki Beach στο Πόρτο Χέλι, Playa Grande στη Δομινικανή Δημοκρατία και Pearl Island στον Παναμά). Στην Ελλάδα τα σχέδια της εταιρίας προβλέπουν την υλοποίηση εννέα resorts με διεθνή brands, τέσσερα από τα οποία θα προστεθούν στο χαρτοφυλάκιό της τα επόμενα τρία έως τέσσερα χρόνια.

Αντίστοιχα, η «Ηλίας Μπαρμπαλιάς - Κτίρια Ειδικών Κατασκευών», στη 42χρονη πορεία της έχει επιδείξει αρτιότητα και πρωτοτυπία σχεδιασμού, με διεθνές και ελληνικό πελατολόγιο, εστιάζοντας σε επαγγελματικά κτίρια υψηλών προδιαγραφών. Ο ιδρυτής της ομώνυμης επιχείρησης Ηλίας Μπαρμπαλιάς, ένας από σπουδαιότερους έλληνες δημιουργούς και developers, απεβίωσε τον περασμένο Αύγουστο, αφήνοντας τα ηνία στα τρία παιδιά του,Γιώργο, Ελένη και Φωτεινή, τα οποία συνεχίζουν δυναμικά και διευρύνουν το όραμά του.

Το όγδοο σε μέγεθος νησί στην Ελλάδα που βρίσκεται απέναντι από τα τουρκικά παράλια, διαθέτει όλες τις προοπτικές για ανάπτυξη. Η Λήμνος είναι ένα εντυπωσιακό ηφαιστειογενές νησί με πολλούς αρχαιολογικούς θησαυρούς, τοπικά οικοσυστήματα και υπέροχες παραλίες. Διαθέτει επίσης ένα από τα μεγαλύτερα αεροδρόμια της Ελλάδας και άρτιο οδικό σύστημα, λόγω της στρατηγικής της σημασίας.
 
Πηγή: tovima.gr
 
Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

stenos400x400

Digilust banner

 

youtube channel