Πρόκειται για μια τουριστική έκθεση, η οποία πραγματοποιείται τα τελευταία χρόνια και προσελκύει πάνω από 100.000 επισκέπτες. Φέτος η έκθεση θα πραγματοποιηθεί 13 - 18 Ιανουαρίου 2015 και θα περιλαμβάνει περίπτερα από πολλές περιοχές της Ελλάδας, όπως η Ρόδος, η Λέσβος, η Χίος, η Κέα.
Η παρουσίαση της Λήμνου έχει προγραμματιστεί για την Τετάρτη 14 Ιανουαρίου και θα πραγματοποιηθεί από τον Πρόεδρο της Ένωσης Ξενοδόχων Λήμνου, Στέλιο Μάντζαρη, ο οποίος θα μεταβεί στην Ολλανδία, μετά την ομόφωνη απόφαση της Ένωσης.
Το project θα έχει τον τίτλο «Λήμνος, ένας νέος προορισμός γεννιέται» και υλοποιείται με αφορμή την απευθείας πτήση Άμστερνταμ – Λήμνος, της Ολλανδικής Αεροπορικής Εταιρείας χαμηλού κόστους Transavia, σε συνεργασία με τον ταξιδιωτικό ιστότοπο Sunweb, ο οποίος θα αναλάβει την διαφήμιση και προώθηση του προορισμού.
Να σημειωθεί, τέλος, ότι μετά την παρουσίαση θα ακολουθήσει προβολή των τοπικών προϊόντων της Λήμνου, με την προσφορά των εταιρειών De Groene Griek και Χρυσάφη.