Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Πρόταση δημιουργίας Επιτροπής κατά των ναρκωτικών στη Λήμνο (mp3)

banner roots

Πρόταση δημιουργίας Επιτροπής κατά των ναρκωτικών στη Λήμνο (mp3)
12.01.2015 | 12:56

Πρόταση δημιουργίας Επιτροπής κατά των ναρκωτικών στη Λήμνο (mp3)

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Το θέμα των ναρκωτικών αλλά και οι συλλήψεις των φερόμενων ως εμπλεκόμενων σε εγκληματική οργάνωση και εμπόρων ναρκωτικών σε Λήμνο και Άγιο Ευστράτιο, συζητήθηκε στο τελευταίο Δημοτικό Συμβούλιο του Δήμου Λήμνου.

Η συζήτηση ξεκίνησε μετά την τοποθέτηση – πρόταση του Δημοτικού Συμβούλου της αντιπολίτευσης Κυριαζή Παλαιολόγου για την κάλυψη των οργανικών θέσεων του Αστυνομικού Τμήματος Μύρινας και την ίδρυση Τμήματος Ασφαλείας με κατάλληλα στελεχωμένο προσωπικό με αντικείμενο την καταπολέμηση των ναρκωτικών.

Ακολούθως, η κ. Ετμεκτζόγλου, πήρε το λόγο και αφού αναφέρθηκε στις συλλήψεις, επεσήμανε πως μετά την εξέλιξη αυτή έχει δοθεί μια ευκαιρία η οποία δεν πρέπει να χαθεί.

«Η κοινωνία της Λήμνου, ένοιωσε ανακούφιση μετά τις συλλήψεις, όμως άρχισε ο προβληματισμός. Με τις συλλήψεις αυτές, λύσαμε το πρόβλημα των ναρκωτικών στη Λήμνο;» ανέφερε η Δημοτική Σύμβουλος στην τοποθέτηση της και συνέχισε «Ο Δήμος Λήμνου πρέπει να παίξει ρόλο σε αυτό το ευαίσθητο θέμα, καθώς οι ίδιες οι οικογένειες που αντιμετωπίζουν πρόβλημα δεν μπορούν να παίξουν αυτό το ρόλο, διότι υπάρχουν θέματα που λειτουργούν ανασταλτικά»

Η κ. Ετμεκτζόγλου, λοιπόν πρότεινε τη δημιουργία μιας επιτροπής, η οποία θα ασχοληθεί με το θέμα αυτό, πραγματοποιώντας επαφές για παράδειγμα με Συλλόγους Γονέων και Κηδεμόνων, εκπαιδευτικούς, γιατρούς, τον σύλλογο «Πολιόχνη», προκειμένου να ληφθούν μέτρα αντιμετώπισης της μάστιγας.

Παράλληλα η κ. Ετμεκτζόγλου, υπενθύμισε την έναρξη της Ψυχιατρικής Κλινικής του νοσοκομείο Λήμνου, η λειτουργία της οποίας θα βοηθούσε πολύ τόσο τους ίδιους του χρήστες του νησιού, όσο και τις οικογένειες αυτών.

Ακούστε τα όσα ειπώθηκαν από την Δημοτική Σύμβουλο κ. Ετμεκτζόγλου αλλά και την απάντηση του Δημάρχου Λήμνου Δημήτρη Μαρινάκη.

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το