Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Εξόφληση σήμερα από την «Ένωση» Λήμνου

the roots web banners 06

Εξόφληση σήμερα από την «Ένωση» Λήμνου
20.02.2015 | 14:38

Εξόφληση σήμερα από την «Ένωση» Λήμνου

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Στα πλαίσια ενημέρωσης των παραγωγών του νησιού και των μελών του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου - Η Ένωση, ο Συνεταιρισμός απέστειλε Δελτίο Τύπου σχετικά με την εξόφληση των παραγωγών που παρέδωσαν στο φετινό τρυγητό, σταφύλια σε ποσότητες από 1 έως 3 τόνους. Με την παρούσα πληρωμή εξοφλείται το σύνολο των σταφυλιών εσοδείας 2014.

Το δελτίο τύπου αναφέρει:

«Ενημερώνουμε τους παραγωγούς – μέλη του Αγροτικού Συνεταιρισμού Λήμνου – η Ένωση, οι οποίοι παρέδωσαν στο φετινό τρυγητό, ποσότητες από έναν (1) έως τρεις (3) τόνους, ότι, πιστώθηκε στους λογαριασμούς τους το συνολικό ποσό που αντιστοιχεί στις ποσότητες που παρέδωσαν, εξοφλώντας την εν λόγω ποσοτική κατηγορία, εσοδείας 2014.

Μετά και την εξόφληση της τελευταίας αυτής κατηγορίας, ο Αγροτικός Συνεταιρισμός Λήμνου – Η Ένωση, έχει ολοκληρώσει τις πληρωμές όλων των σταφυλιών εσοδείας 2014, εντός του χρονικού πλαισίου για το οποίο είχε δεσμευτεί πριν τον τρυγητό του 2014.

Για οποιαδήποτε πληροφορία ή διευκρίνιση σχετικά με την εξόφληση μπορείτε να επικοινωνείτε με την Προϊσταμένη Λογιστηρίου, Κα Μαρία Χαλκά στα τηλέφωνα 22 54 0 - 22 2 96 και 22 54 0 - 22 2 12».

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το