Βρίσκεστε εδώ:Αρχική>>Λήμνος>>Κλείνει επ’ αόριστο το ολοήμερο τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Κούταλης | Στο «δρόμο» 19 παιδιά
achilladelis
Κλείνει επ’ αόριστο το ολοήμερο τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Κούταλης | Στο «δρόμο» 19 παιδιά
02.03.2015 | 13:52

Κλείνει επ’ αόριστο το ολοήμερο τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Κούταλης | Στο «δρόμο» 19 παιδιά

Συντάκτης:  Παναγιώτης Σκαπέτης
Κατηγορία: Λήμνος

Επ' αόριστο κλείνει από σήμερα, το ολοήμερο τμήμα του Δημοτικού Σχολείου Ν. Κούταλης, μετά τις ανακατατάξεις που πραγματοποιήθηκαν στο εκπαιδευτικό προσωπικό του σχολείου.

Όπως αναφέρουν στον Fm 100, γονείς που φοιτούν στο ολοήμερο τμήμα του σχολείου, το μεσημέρι της προηγούμενη Πέμπτης, ενημερώθηκαν πως λόγω της άδειας λοχείας που δικαιούται εκπαιδευτικός του σχολείου, θα κλείσει επ' αόριστον το ολοήμερο τμήμα, καθώς το κενό που δημιουργείται, καλείται να το καλύψει η εκπαιδευτικός του εν λόγω τμήματος.

Άμεση ήταν η αντίδραση του Συλλόγου Γονέων και Κηδεμόνων, ζητώντας κατεπείγουσα συνάντηση με τον διευθυντή του σχολείου, συζητώντας μαζί του άλλες πιθανές λύσεις και γνωστοποιώντας του το τεράστιο πρόβλημα που δημιουργείται.

Δυστυχώς όμως, λύση στο πρόβλημα δεν βρέθηκε, παρά μόνο μια μικρή παράταση των κλασικών τμημάτων, για τις πρώτες ημέρες λειτουργίας του νέου σχήματος, με τους γονείς να πρέπει να πάρουν τα παιδιά τους από το σχολείο, το αργότερο στις 2 το μεσημέρι.

Η εξέλιξη αυτή έχει θορυβήσει ιδιαίτερα τους γονείς, οι οποίοι όπως δηλώνουν στον Fm 100, έγραψαν τα παιδιά τους στο ολοήμερο τμήμα, όχι από καπρίτσιο, αλλά λόγω εργασίας, δίνοντας έτσι την δική τους απάντηση σε υπάλληλο του γραφείου α' βάθμιας εκπαίδευσης Μυτιλήνης, οποίος, με βάση μαρτυρίες γονέων, δήλωσε πως "το σχολείο δεν είναι baby parking".

Ας ελπίσουμε πως άμεσα θα βρεθεί λύση, γιατί τα προβλήματα στην εύρυθμη λειτουργία των Δημοτικών σχολείων της Λήμνου ολοένα και αυξάνονται.

ThNeaKoutali02

Ακολουθήστε το limnosfm100.gr στο Google News και μάθετε πρώτοι όλες τις ειδήσεις.
Μοιραστείτε το

 

gunaika banner new

youtube channel

Πώς χαρακτηρίζετε τους χειρισμούς της ελληνικής κυβέρνησης στο θέμα των Ελλήνων στρατιωτικών που κρατούνται στην Τουρκία;

Θετικούς(8.5%)
Αρνητικούς(80.9%)
Δεν ξέρω / Δεν απαντώ(10.6%)
Συνολικές ψήφοι: 47
Η ψηφοφορία για αυτό το δημοψήφισμα έχει λήξει ενεργό: Απριλίου 27, 2018